Shimano Twin Power

Autor TonyC, Studeni 19, 2012, 10:22:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Retfalački mačak

Kada stigne i ako stigne Shimano Twin Power  5000 SW, možda ću promijeniti mišljenje i shimanu. Što misliš Mario?

maverick

twin power 5000 sw, je vrhunska rola...jedina mana je brzina prijenosa...nesto je brza od rola s kojim pecas...za jig nema nikakve veze....meni je to najjaca rola u šoški  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Znači da riba ide brže van.

maverick

a kud ces brze nego do sad  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Prosinac 15, 2012, 17:30:27
a kud ces brze nego do sad  :icon_biggrin:
Ma vidim ja da od tebe nema koristi. Moram konzultirati RJ-a.

river

Citat: maverick  u Prosinac 15, 2012, 17:25:58
twin power 5000 sw, je vrhunska rola...jedina mana je brzina prijenosa...nesto je brza od rola s kojim pecas...za jig nema nikakve veze....meni je to najjaca rola u šoški  :icon_thumright:

nije mana,ima o PG verzija,manji prijenosni odnos (SW5000PG)

dado

moj kum ima TP SW 4000 PG.....fantazija od role,premda sam Daiwa fan

genjura

jel to ta ? cena za ovu je fina.495usd

rj

Citat: dado  u Prosinac 15, 2012, 23:04:00
koji je to twin SW 4000 ...taj još nevidjeh ....što se prenosa tiće meni neodgovaraju brze role za jig .....prenos 4,8 mi je najoptimalniji
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

dado

Evo ova:
http://www.bass.jp/reel.php?c=reel&mode=detail&uid=4969363023254
samo je u međuvremenu poskupila 50eurića...njega u HR sa svim troškovima
izašla oko 3000 kn

maverick

taj 4000 odlican...malo preskup...ali i dalje odlican...a s brzinom se naviknes..

kajman

Citat: rj  u Prosinac 16, 2012, 10:35:24
Citat: dado  u Prosinac 15, 2012, 23:04:00
koji je to twin SW 4000 ...taj još nevidjeh ....što se prenosa tiće meni neodgovaraju brze role za jig .....prenos 4,8 mi je najoptimalniji
Oduvek sam govorio RJ je  :icon_farao:
zna covek znanje  :brushteeth:

Greys

Koristim TwinPower 4000 FA još iz doba od 2004 godine. Rola je fenomenalna. Malo dobila lufta u ručici, ali je smješno što sam sve radio sa njom. Poslije sam uzeo si TwinPower 5000 SW sa prijenosom 6.2:1, no nju sam prodao, jer sam našao novu novcatu TwinPower 5000 FA iz 2004 godine u kutiji, nikad rabljenu. To sam morao kupiti.

Sad sam na te dvije role, i vjerujem da će me služiti dok sam živ  :toothy9:

Lomnica_city

Daj nekom majstoru da ti pogleda, ako je luft nastao zbog stradavanja lagera ili stanjenja vrhova zuba, prostom zamenom lagera i dodavanjem tanke podloske moze da se sredi masinica...

Retfalački mačak

Stigla danas nova Shimano Twin Power 4000 FC. Kupila žena za Božić, preko njuškala. Namotana na jednu špulu PP 15lb. Fino slaže i na suho lijepo radi. Biti će isprobana još ove godine.