Na pecanju sam

Autor toktiz, Travanj 27, 2013, 08:01:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Dobro je, nije ti prvi put
Uzdravlje

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

alex7777

Citat: Mornar Popaj  u Ožujak 29, 2020, 21:45:08
Dobro je, nije ti prvi put
Uzdravlje

Kako mislis nije ti prvi put ako se na mene odnosi  :eek:
Sta si ti mislio na osnovu OPG-ea ic na dunav pecat zato sto mozes nabavit tj imas propusnicu  :red-card: takvi kao ti i prave probleme do ceg dolazimo ili smo dosli , ja zivim na dunavu pa neidem pecat nisam bio jednom u trgovini u mjesec dana i onda mi kazes da mi nije prvi put da  lupam gluposti daj malo bolje se sortiraj  :icon_salut:

SMT

Duva vetar, ima i sunca... Danasnja kafa i 2h na vodi ce biti znacajno, za preživeti do ponedeljka... Morao sam na punjač, prazne mi baterije...

pajdo77

Ja sam upravo bio nahraniti mjesto. I ovdje piri na vodi ali nije strašno,sunce udara,još refleksija od vode,treba i sunčane počet nosit na vodu.

SMT

Kasnio sam... Noć predivna... Ostaću malo, imam flašu vode i dobru volju :hi:

I dalje su to mnogo sitne ribe, nisu vredne pomena, i dalje ih dosta možeš upecati... U smisli akcije, testiranja varalica ok ...

Ovaj spada u “kapitalne” primerke...

No

Ovo je super
Volio bih i sam da se mogu javiti u direktnom prenosu sa vode, ali to je u mom slučaju zbog tehničkih nedostataka gotovo nemoguće   :uf:

SMT   :icon_thumright:

Harley

Bolje da ne možeš! Posljedice znaš
Living your dreams, do not dream the life

maverick

Ja i dalje zavidim Jovanu....ali ok...još koji dan i proci ce  :stripii: :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Citat: Harley  u Svibanj 08, 2020, 21:00:04
Bolje da ne možeš! Posljedice znaš

:uf:

Staromodan sam i ne mogu uteći, a ovi što vire iz prikrajka i čitaju, nek čitaju, neka špijuniraju.
Nikom nije lako
Ne, razmišljao sam o tom i neću im dozvoliti da me natjeraju da se sakrivam.
Ostala mi je pokoja kvalitetna godina i potrudit ću se da u svakoj koja mi se da, uživam bez obzira na posljedice.

SMT

Citat: No  u Svibanj 08, 2020, 20:58:18
Ovo je super
Volio bih i sam da se mogu javiti u direktnom prenosu sa vode, ali to je u mom slučaju zbog tehničkih nedostataka gotovo nemoguće   :uf:

SMT   :icon_thumright:

:hi: :icon_salut:

Nisam daleko odmakao, pa imam signal... Nemam tv u čamcu, a nisam zabacio “milion” puta... Čekam drugi cug da ispunim kvotu zabacaja :stripii:

No

Činjenica da mi u dnevni/noćni boravak, čovjek isporuči izvještaj sa vode, iz čamca, u realnom vremenu, je uobičajeno, uglavnom neprimjećeno čudo nad čudima.
S tim čudom sam oduševljen, pogotovo što čovjeka koji šalje izvještaj poštujem.

:occasion14:

SMT

Mister No, :hi:

Ostao bih do ujutro, raspoložen sam... Nego sam obećao ćerki trčanje ujutro, bojim se da ću se izblamirati ako bas ništa ne spavam :stripii:

No

:hi:

Drugi put pripazi šta obećavaš   :mt1032:   Da si u mojim godinama ne bi ti takva obećanja padala na pamet     :stripii:
A sad koristi priliku i godine pa ispuni obećano   :icon_thumright:
Kćer je osoba koja se s nikim ne može usporediti i ne smije se iznevjeriti

Kad već učestvujemo u ovom dopisivanju, dodirni Dunav dlanom i dlanom ga u moje ime pozdravi.
Nadam se da ćemo se na tom Dunavu uskoro i sresti

Nisam kćerki ujutro obećao trčanje ali ipak idem spavati    :stripii:

Mornar Popaj

Danas malo isprobavam stare  sisteme na dubinku
Iako je to danas popularno zvati fider.
Bijela se uredni javljala na manju udicu i 3 zrna šećerca na dlaku. Ulovio sam zasad jednu deveriku loptaru i nekoliko plotica. Jedna ima sigurno oko 2 kg i baš je pružila dostojan otpor.
Palo je i kupanje u plićaku. Sve u svemu prekrasan vikend, i još komaraca nema ni na vidiku.

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Mornar Popaj

Jutros dobio jednu baš veliku deveriku oko 3,8 kg

Naoblačilo se i vrijeme je za polazak kući
Sava je opet bila darežljiva