Na pecanju sam

Autor toktiz, Travanj 27, 2013, 08:01:58

« natrag - naprijed »

Mljeveni i 4 Gosti pregledava ovu temu.

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

SMT

Citat: baka  u Kolovoz 16, 2021, 22:08:00

.ebo štap, glavno da si ti njega dobio! :hi:

Kakva je situacija s komarcima?

Dinko,

Ne pomisljaj… Ti si kulturica tip, ne treba ti to… Raznece te…

pajdo77

Ma jasno mi nekinho da to ne ide van klasičnim načinom nego je fora šta imaš za klasiku i šta očekuješ uglavnom te to i nosiš na vodu a šta te dočeka pod vodom. Na kraju puca štap,meredov od nikakve pomoći nego uzdaj se use i u svoje kljuse kako kaže stara izreka

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

ljuska

Zajebava signal interneta više ga nema nego ima pa pišem dok se pojavi štap sportex absolut 40 g shallow runner 9 cm špaga 0,17 dobio ga negdje oko 86 km a ubacio ga u čamac ispod kovač foka štap sve izdržao i onaj zadnji bijeg dok sam ga lupno po glavi otišo ispod čamca i tu ga je jebački pofrko anije mogao zaronit jer je tu dubina oko dva metra i ne znam jebiga puće podigo ga lagano rukama da nisam prije toga obuko obe rukavice ne znam šta bi bilo kad sam ga uhvatio za čubu još je jednom eksplodiro jedva ga u čamac ubacio a ko za k..ac nigdje žive duše na dunavu

ljuska

Štetu na njemu nisam računo :stripii:

mossi

Ljuska, respect za ribu i savladavanje iste.

Štap.. možeš kupiti, ribu života .. teško.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

SMT

Citat: ljuska  u Kolovoz 17, 2021, 13:06:30
Štetu na njemu nisam računo :stripii:

Dobro je to proslo…Bolje da je štap pukao nego Rapala… Sad bi se cesao po glavi i ne bi znao koliki je…  izgleda si ga umorio, mada je atleta…. Moje nepoverenje u izdržljivost te rapale kada je som u pitanju je veliko…

Nekako si ga za “karmin” zakačio, čini mi se… Biću slobodan da kažem, da ga nisi umorio da je tu falilo još dva trzaja glavom i malo plivanja pa da te udice ispravi kao eksere…Načeo ih je, pogotovo prednju… Sila je to od ribe…

Kugla

dravski pecaros

Oko 6-7 kg

Sg.Pepper

Ljuska jel spavas mirno🤣
dec d vej aj lajk it....

pajdo77

Ja sad dobio jednog malog i jednog još manjeg,trećeg koji mi je povuko ruku do zgloba u vodu naravno promašio..kažu uvjek najveća pobjegne,doduše ja ovog nisam ni osjetio. Veseli što sam u dva sata imo tri pecanja,ide na bolje. Toliko nisam imao u zadnjih deset izlazaka

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

tutnja

Samo vi izazivajte.. Sutra će brzo, pa odoh i ja malo

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

Sg.Pepper

Pajdi je sve ispod 3,5kg cverglan, bazdarena mu ruka na 4+kg! Tako da njega nemojte shvacat ozbiljno
dec d vej aj lajk it....

dravski pecaros

Nema odmora novi dan nova avantura

madmax

Lega morat cu u skolu kod tebe, svaki dan drugo mjesto i novi saran