Na pecanju sam

Autor toktiz, Travanj 27, 2013, 08:01:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ossa

Pijem treću kavu i čitam stare tekstove.
Možete i vi ako ste raspoloženi. Ima tu poznatih pecaroša.

https://www.sportskiribolov.co.rs/na-lepom-plavom-dunavu
Naidju krize, drukcije grize...

šajzika

Samo sam na ovlaš prosao tekst.
S zadovoljstvom cuga procittat danas cim uhvatim par minuta.
Hebem ga ja ak nije to bilo prije puno ljepse i bolje
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Citat: šajzika  u Prosinac 06, 2022, 14:11:19
Samo sam na ovlaš prosao tekst.
S zadovoljstvom cuga procittat danas cim uhvatim par minuta.
Hebem ga ja ak nije to bilo prije puno ljepse i bolje
Da dodam , nas rašo tekstopisac. Svaka mu cast
Bio sam u pancevu prije nekoliko mjeseci i jos se ljudi rado sjete tog skupa i druzenja.
Prica se o tome
Audentes fortuna iuvat

mossi

Internet ima svojih prednosti ali i puno mana.
Količina informacija ponekad dovede do neverovatnih oblika ljudske pohlepe i nezasitosti sa kojom većina lepih stvari bude trajno sjebana.

Baš dobar tekst, a ta 2018 kao da je bila pre 10 godina..

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

šajzika

Audentes fortuna iuvat

mossi

Ne.
Ali čitajući tekst, o druženju o kom znam baš dosta, kao da sam bio.

šajzika

Citat: mossi  u Prosinac 06, 2022, 14:24:18
Internet ima svojih prednosti ali i puno mana.
Količina informacija ponekad dovede do neverovatnih oblika ljudske pohlepe i nezasitosti sa kojom većina lepih stvari bude trajno sjebana.

Baš dobar tekst, a ta 2018 kao da je bila pre 10 godina..

2008ma
14 godina

Kao da sad cujem pricu koju sam slusao tijekom godina

Dosli stefany i steva te pokazali muvanje a smucko ode s druge strane Drave i odmah opali mrenu od par kg, ak se dobro sjecam prica.
Ista prica u Osijeku i u Pancevu

Zao mi je sto nisam nisam bio tamo.

Audentes fortuna iuvat

mossi

Ma znam da nije moglo biti 2018te, ali
Datum na tekstu je .. možda od datuma kad je članak objavljen.

šajzika

Aha, ma nisam to zapratio.
Znam otprilike kad je bilo , mislim (2008). Kad mi ljudi pricaju, kao da sam s njima bio tamo.
Bas dobro
Audentes fortuna iuvat

maverick

Mislim da je bilo oko 2010-11...A ne bitno...uglavnom proslo je toliko da sam i zaboravio na to.....Smudjoslav...Stefany....Zankiki....  Milija ...nije bilo jedno vec dva slična druzenja....jednostavno su to bila neka drugčija vremena. Necu reci bolja...necu reci bilo vise ribe....vec trenutak godina i volje je bio na maximumu. Čak nije bilo ni vise vremena...i onda se radilo dan noc...uzimao se godisnji...svadjalo se sa ženom...ali se išlo ...Danas...teško dobiti par prijatelja na poslijepodnevno druzenje uz rostilj...A kamoli tri dana pecanja...Danas su svi drukciji...nece nitko nikog trpiti ni jedne sekunde....svi neki ne znam ni kako bih to nazvao osim otuđeni....Ja sam jos uvijek isti...bar mislim...trpim ove svoje   :stripii: jer volim druzenje...volim prirodu i nekad mi doista bude zao sto se ovakove stvari ne ponavljaju...Ne mora to biti nesto posebno....litra rakije...dvije litre soka i par piva uz malo kobasice...slanine...vatricu...pokoju staru priču meni i danas ne da popravi dan...popravi mi cijeli tjedan koji je ispred....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Rado se sjetim tog druženja, vikendice na kat😂😂, Mujin pad sa kata, ja se izgubio u šumi ajmeeee baš je bilo sadržajno.
Gosti za poželite dan danas imaju moje duboko poštovanje i rado bih proveo sa njima koji dan na Dunavu :hi:
Pa druženje kod Sarvaša mislim 8 km Drave, Bajta tad sam upoznao onog pravog, izvornog Šajziku😂😂
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

šajzika

A mene si poslije. Na 8mom ste jos imali intimno druzenje tj bez budala :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Stepa

Pa napisao sam da sam te upoznao (mislim da se zvala Bajta) kad si izašao iz šatora u gaćama kresnio pivo i skočio u Dravu😂😂💪
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

šajzika

Dada sory, citam 8mi i bajta a razlika nekoliko godina
Sve stoji
Audentes fortuna iuvat

SMT

Danas mi je trebao biti tačno 120-ti dan, bez udarca…