Tko pravi aluminijske čamce u OS županiji

Autor miha, Travanj 27, 2013, 16:32:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

BRUMAR,STANKOVIĆ i ko je treči kaže firma negdje kod KAIROSA ko je taj majstor jel neko zna nešto više, hvala

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

Darko

Domagoj Biškić , firma mu je iza Kotromanovićeve lakirnice , broj tel ti šaljem na pp
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

miha

pampasexpress

Citat: maverick  u Travanj 27, 2013, 17:51:44
i Domagoj kod kairosa...
kako bi neki rekli "kod biška"
da , upravo jucer smo montirali tohatsu 10 (4t) i spustili u vodu ,,,
a sto reci ,,, letiiiiiiii
za nepovjerovati , izrada izvrsna kao i finalna dorada uz par malih i sitnih zahtjeva za raznim sitnicama za vrijeme izrade koje poslije olaksavaju zivot,,,
rodjak prezadovoljan a nas klub se ponovio za jos jedan kvalitetan camac na vezu , ukupno , to je treci u nasoj ergeli na vezovima ,,, uz napomenu da su i ovi drugi vlasnici prezadovoljni
pravilo je da nema pravila

maverick

Svaki od trojice majstora ima neke svoje kvalitete i nedostatke, odnosno njihovi čamci. Što se tiče kvalitete i čvrstine na prvo mjesto bih stavio Brumara, što se tiče izgleda , samog oblika Stankovićevi su malo drukciji , čak bih se usudio reći na oko ljepši, što se tiče materijala za izradu, tu definitivno prednost ide Biškiću jer radi stranice i dno iz tabli koje su iz komada pa nema varova gdje su ploče spajanje.
Što se tiče nedostataka, ima ih svatko...jer tu nisu velika brodogradilišta, to su male tvrtke koje pokušavaju popuniti vrijeme izmedju nekih ozbiljnijih poslova...
Što se tiče cijene...tu mislim da je Brumar najpovoljniji ali ispravite me ako grijesim,... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

bio kod Stankovića vidio složio bi se sa svim napisanim .Nisam bio kod Brumara al sam vidio nešto kod RJ-a e sad da odemo još kod Biškića pa da pogledamo i to. mene zanima neki oblik čikla to sam ja sebi nekako zamislio dravski čikl u metalnoj izvedbi .

pampasexpress

Citat: maverick  u Travanj 28, 2013, 09:49:32
Svaki od trojice majstora ima neke svoje kvalitete i nedostatke, odnosno njihovi čamci.
Što se tiče cijene...tu mislim da je Brumar najpovoljniji ali ispravite me ako grijesim,... :thumbsup:
1. medalja ima dvije strane , i uvijek je najteze naci kompromis , odnosno , svatko od nas nosi taj svoj kompromis u svom slajboku,,,
2. mozda i je najpovoljniji , nisu mi poznate cijene ostalih majstora a ima ih preko nekoliko , barem vama ovdje na forumu je to poznato,,, no mozda ponekad se treba i malo strpiti i pokusati naci taj famozni kompromis umjesto trcati tamo samo zato jer je "najpovoljniji",,,
naravno , uz svo duzno postovanje prema navedenom majstoru

maverick

Ma ima tu svega, ako cemo pošteno taj ni jedan čamac ne može biti ni sličan svjetskim proizvodjacima poput lindera
http://www.navcom.hr/linder1.htm   ni konstrukcijski ni estetski, niti u bilo kojem drugom segmentu, ali za nase uvjete oni su ipak pravi majstori i svatko na svoj način pokusava napredovati i bez obzira sto ce jedan za drugog reci svasta  :toothy12: tu su negdje, bar gledano s danasnjeg aspekta. Simba nam je pokazao da se uz šačicu prijatelja i puno volje moze napraviti čamac koji u nekim segmentima je i bolji nego od ovih majstora....
Još smo zaboravili jednog majstora, čiji čamci su najzastupljeniji na Dunavu...ne znam bas da li je na rubu OS ŽUPANIJE a to je Dragan Četnik...retfala ima njegov čamac...

pampasexpress

Citat: maverick  u Travanj 28, 2013, 12:44:17
za nase uvjete oni su ipak pravi majstori i svatko na svoj način pokusava napredovati i bez obzira sto ce jedan za drugog reci svasta

Simba nam je pokazao da se uz šačicu prijatelja i puno volje moze napraviti čamac koji u nekim segmentima je i bolji nego od ovih majstora....

Još smo zaboravili jednog majstora, čiji čamci su najzastupljeniji na Dunavu...ne znam bas da li je na rubu OS ŽUPANIJE a to je Dragan Četnik...retfala ima njegov čamac...

1. nazalost ali ziva istina
2. pa naravno , svijet bi propao kad njih nebi bilo , ma mos si mislit !!!
pa zar smo mi sakati i medju nama nema majstora,,,samo sto treba investirati u hrpu kvalitetnog , mnogobrojnog i skupog alata sto je za samograditelja neisplativo a najcesca je pojava u obliku , ma kum ima radionu , ja cu nabavit materijal , sogor ce doci pomoci , lega ce cugu nositi dok se mi budemo preznojavali,,,
3. ovo je vec odkomentirano u obliku :"nisu mi poznate cijene ostalih majstora a ima ih preko nekoliko , barem vama ovdje na forumu je to poznato,,," , on je samo jedan od tih mnogobrojnih majstora,,,

Retfalački mačak

Citat: miha  u Travanj 28, 2013, 11:37:19
bio kod Stankovića vidio složio bi se sa svim napisanim .Nisam bio kod Brumara al sam vidio nešto kod RJ-a e sad da odemo još kod Biškića pa da pogledamo i to. mene zanima neki oblik čikla to sam ja sebi nekako zamislio dravski čikl u metalnoj izvedbi .

Čini mi se da kod Brumara, ima takav jedan čamac. Provjeri. Znam da je imao.

maverick

Ja sam inače dobar s Brunom (brumar) pa sam malo tu subjektivan...inače kad vidim kakvi su dogovori s ostalim majstorima , radije bi za tu lovu kupio DUNAS LUX  i bio zadovoljniji nego s nekim njihovim kemijanjima...Ja znam da je situacija teška i da svi teško zarađuju ali meni sve to skupa puno košta...a ova trojica bar imaju firmu , ozbiljne majstore...a oni ostali koji rade na crnjaka nisu bas povoljniji...
T u se čovjek mora odvagati...i odluciti...ne znam za ostale ali znam da brumar daje garanciju...a vise manje sva trojica rade po nekom svom šablonu a sva ostala kemijanja i želje se sigurno dodatno plaćaju  :thumbsup:

silure

a koje su cijene onih čiklova kod brumara??