Tko pravi aluminijske čamce u OS županiji

Autor miha, Travanj 27, 2013, 16:32:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Moras nazvati i pitati, ustvari otici i pokusati se dogovoriti ako te zanima, Bruno je odlican majstor i uvijek je za dobru musteriju spreman na neki mali kompromis...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Još smo zaboravili jednog majstora, čiji čamci su najzastupljeniji na Dunavu...ne znam bas da li je na rubu OS ŽUPANIJE a to je Dragan Četnik...retfala ima njegov čamac...

Šta da Vam kažem dotični mi napravio čamac 2006 takvi su onda modeli bili sad dovezem čamac da mi povari rupe gdje curi i on mi mrtav hladan kaže "taj je čamac kurčina od čamca" :icon_scratch:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

ja treću godinu vozim brumarov ćamac i prezadovoljan sam ...po sezoni radim ebenu kilometražu ..nikakvu doradu ili preinaku nisam imao ...varovi i čvrstoća kao i prvog dana  :icon_thumright:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

KvacakZu

Citat: Stepa  u Lipanj 15, 2013, 21:10:11
Još smo zaboravili jednog majstora, čiji čamci su najzastupljeniji na Dunavu...ne znam bas da li je na rubu OS ŽUPANIJE a to je Dragan Četnik...retfala ima njegov čamac...

Šta da Vam kažem dotični mi napravio čamac 2006 takvi su onda modeli bili sad dovezem čamac da mi povari rupe gdje curi i on mi mrtav hladan kaže "taj je čamac kurčina od čamca" :icon_scratch:
zar ti nije reko da moraš omršavit

retfala

Citat: Stepa  u Lipanj 15, 2013, 21:10:11

a jesi me nasmijao :toothy12: :toothy12:

maverick

Citat: rj  u Lipanj 15, 2013, 21:18:50
ja treću godinu vozim brumarov ćamac i prezadovoljan sam ...po sezoni radim ebenu kilometražu ..nikakvu doradu ili preinaku nisam imao ...varovi i čvrstoća kao i prvog dana  :icon_thumright:

vecina aluminijskih ima problem s prikolicom...dugim voznjama cestom...dok nisu prepravili prikolice svi su morali s vremena na vrijeme krpati i nesto pojacavati ...čamac je za vodu i tamo se najbolje i ponasa...

Stepa

Tu si potpuno u pravu  :icon_thumright: meni su se prvi problemi javili upravo zbog prikolice jer transport od 100 km po pecanju .
Neznam da li je izvedivo da promijenim dno čamaca i stavim jači lim od 3 mm,znam i sam da je to drka od posla,malo sam gledao kod Stankovića vidim da on radi takve zahvate šta kaže DT Os+Belišće o toj kombinaciji :angryfire:

retfala

moraš vidjeti koliko te to sve košta. mislim da je to ozbiljan posao i da nije jeftino

maverick

Mijenjanje dna je ozbiljan posao..Stankovic je to radio kad nije imao ovaj obim posla...danas se kod njega ceka i to dugo za izradu čamca i definitivno radi najvise čamaca ne samo u blizoj okolini vec slobodno mogu reci sto se tice aluminija na podrucju rh i srbije nitko ne radi toliko...

Mozda taj prodaš i napravis novi...

Stepa

Mogu pokušat prodat, al nikad više aluminiski čamac ne bih pravio ili kupio, šarkić kao tvoj dovoljan za potrebe koje nama trebaju i daleko lakše se može popravit u slučaju kvarova :icon_thumright:

maverick

Lakse je voziti plastiku na prikolici nego aluminij, mada danas se drukcije rade , odnosno kvalitetnije vare camci nego prije par godina...ja sam imao aluminijski i ne bih ga vise...nekako mi plastika zgodnija...ako treba nekakva prepravka mogu sam ne treba mi majstor ni aparat za varenje..i ipak su to tvornicki camci...nasi aluminijski camci su sad puno kvalitetniji ali svaki ima po neku manu...nitko kod nas to ne radi po nekom specijalnom projektu a ljudi kupuju ocekujuci da svima isto sluzi...meni se svidja kako ih radi Brumar...kvackov camac je odlican...ali eto iz mog skromnog iskustva skloniji sam plastici....

Juzba

moj je čamac kod mene već četvrtu godinu, prezadovoljan sam, nigdje ništa nije  popustilo, sve je kao i prvog dana.......moram reć.........iako majstor nije iz vaše županije nego iz naše
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Zato da ne...ako cemo pricati o majstorima...simba je u garazi napravio bolji camac nego vecina majstora...odlicno izgleda, iznimno je cvrst , kvalitetno povaren, odlicno ide...s obzirom na gabarite nije s yamahom 20 ni veliki potrosac a na vodi izgleda puno bolje nego 90 posto onih koji su napravljeni u firmama...covjek si dao truda, ima dosta poznanstava i odradio je odlican posao

Juzba

vozio si se i vidio moj čamac, neznam koliko se sjećaš, al ga nebih mjenjao ni za jedan drugi, za sada je 10-ka yamaha na njemu i ide sasvim solidno, znam s njim napraviti i po 70 - 80 km za jedan dan
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.