Poklanjam, nije nešto ali možda nekom treba

Autor peugeot, Travanj 27, 2013, 19:12:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

Citat: Alija  u Travanj 19, 2014, 22:51:21
Didapatak pokloni meni rogove bikove,a ja ću dravskom pokloniti vikend ribolov(možete i skupa) kod mene .
U aranžmanu vam je kompletna usluga sa noćenjem  :ok:
u zanimljiva ponuda  :hi:  :notworthy:

maverick

Pokupio sam one dvije kante od didapatka za kuglu i zvonu...kad kugla naidje neka ih nosi pa ce ponijeti za zavonu na okupljanje  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Dida zahvaljujem..jučer gledam pod čamac..tačke jedne algi ima..hehe

DIDAPATAK

DIDAPATAK

..Dravski  :notworthy: upravo sam dobio (po veoma povoljnoj cijeni i na majke mi :stripii:) štap i rolnu pa mislim  da tvoj poklon meni treba usrećiti nekog drugog, kao što je mene jako obradovao..prijatelju, Hvala Ti na dobroj namjeri..prva štuja svakako ide u tvom društvu na štap :ok:
..one varalice..hmm, da ne budem proklet :uf: ali vjerovatno će biti početnička sjetva :stripii: pa :icon_scratch:
..Tole :notworthy: zahvaljujem se na velikodušnoj donaciji i nadam se da ću opravdati povjerenje..
.. :baba:

zvona

Dida pošalji mi svoju adresu na pp da ti i ja pošaljem malo varalica.. :icon_thumright:

DIDAPATAK

zvona

DIDAPATAK

..znaš kako kažu...dat će Bog dobrima...
..a možda i nama..vidimo se..
.. :baba:

šajzika

Citat: dravski pecaros  u Prosinac 24, 2013, 17:07:34
poklanjam za bozic nekom stap spro spin 270 cm 30-60..stap je ocuvan i dobro sluzi u ribolovu stuke željezom i silikonom...meni stoji nekoristim ga pa ako nekom treba  ili zna nekoga kome ce dobro doc voljan sam pokloniti... dogovor na PP

Dragi prijatelji forumasi,
Cuo sam se s ljudinom  dravskim pecarosem i dogovorili smo se da ovaj stap iz citata koji je on meni poklonio , ja poklonim dalje.
Stap je sve uredno odradio i uhvatio sam nekoliko bajkosa na njega, uspio sam kupiti bolji a steta je da taj stap sad stoji kod mene i skuplja prasinu.
Nije to  dostojna  sudbina za taj hvalevrijedan stap
Da ne skuplja prasinu kako dravski kaze voljan sam ga pokloniti nekome tko ce ga koristit, nekom kao i ja sto nije imao da kupi bolje i tko ce biti zadovoljan s njime.
Slobodno se javite na pp i sve cemo dogovorit.
Prijatelju dravski hvala jos jednom , davno si pokazao da si covjek i ostao si pri tome.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Dravski je ljudina a ni ti nezaostajes za njim. Drago mi je sto vas poznajem.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

walpy

Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

Kugla

dravski pecaros

Citat: šajzika  u Srpanj 20, 2014, 16:22:07
Citat: dravski pecaros  u Prosinac 24, 2013, 17:07:34
poklanjam za bozic nekom stap spro spin 270 cm 30-60..stap je ocuvan i dobro sluzi u ribolovu stuke željezom i silikonom...meni stoji nekoristim ga pa ako nekom treba  ili zna nekoga kome ce dobro doc voljan sam pokloniti... dogovor na PP

Dragi prijatelji forumasi,
Cuo sam se s ljudinom  dravskim pecarosem i dogovorili smo se da ovaj stap iz citata koji je on meni poklonio , ja poklonim dalje.
Stap je sve uredno odradio i uhvatio sam nekoliko bajkosa na njega, uspio sam kupiti bolji a steta je da taj stap sad stoji kod mene i skuplja prasinu.
Nije to  dostojna  sudbina za taj hvalevrijedan stap
Da ne skuplja prasinu kako dravski kaze voljan sam ga pokloniti nekome tko ce ga koristit, nekom kao i ja sto nije imao da kupi bolje i tko ce biti zadovoljan s njime.
Slobodno se javite na pp i sve cemo dogovorit.
Prijatelju dravski hvala jos jednom , davno si pokazao da si covjek i ostao si pri tome.
danas me nazvo šajzika i pito jel se slazem da dalje poklonimo stap na sto sam odma reko svakako....pomogo je sajziki dok nije skupio za bolji stap sada bi volio da se neko javi kome ce biti od koristi da ga preuzme i damu sluzi svrsi dok nebude u mogucnosti da si kupi bolji  stap...  :hi:

maverick

Netko to nema stap za varalicarenje a zelio bih se baviti tim....u svakom slucaju da se pomogne nekom....