ĆEVAPI

Autor ljuska, Svibanj 06, 2013, 15:29:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Tonyc prijatelju nemoj herz da nas mazne nego da nas mazne neki loto i bingo to bi bilo primjerenije, jel tako momci  :ok:

dr.Ivo

Citat: Hemingway  u Kolovoz 25, 2013, 19:06:49
e nije tu prijatelju ... nego iza Pumpe ( Antunovic se zove mislim; kad prodjes granicu i pumpa na desnoj strani prva desno se skrene i vozi jedno 100m prije kruznog toka na desnoj je strani e! tu je ...  imaju lijepo uredjenu terasu ...malo se ceka dok se dobije ali isplati se cekati ...
a oni u centru kod parka .. mozes ih zaboraviti ..  :icon_thumright:

Aroma se zove, i što reče Hemingway odlični su...

raso

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, znači tamo se Dragiša razvaljuje sa šogorom :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Sad mi je jasno zašto je bio na generalki :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Shebali ga posavljaci :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

dr.Ivo

Jedni iz Sarajeva....

maverick

Ah.....domaći  :ok:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Cijela priča o banjalučkom ćevapu....i gospođa iz ćevabđinice Kod Muje  :ok:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Torta od čevapa.
Dolazim u iskušenje da danas napravim za desert :jede: :jede: :jede: :jede:

kawasaki

Evo da kazem nakon isprobavanja..  kupio sam u Srbiji začin za Leskovačku pljeskavicu.
Stavio na cca 80 % cisto meso junetine i 20% loja ili mozda koji posto vise u korist mesa. stavio da odstoji 24 h na pragu kuhinje i napravio pljeskavicu, djulbastije i cevape za prste polizati.
na dve kg junestine sam dodao i 2 dcl jamnice i kasiku kajmaka.  :hi: :jede:
Brzi od Bolena.

kawasaki

Brzi od Bolena.

petrinjac

Citat: kawasaki  u Veljača 26, 2015, 19:31:36
Evo da kazem nakon isprobavanja..  kupio sam u Srbiji začin za Leskovačku pljeskavicu.
Stavio na cca 80 % cisto meso junetine i 20% loja ili mozda koji posto vise u korist mesa. stavio da odstoji 24 h na pragu kuhinje i napravio pljeskavicu, djulbastije i cevape za prste polizati.
na dve kg junestine sam dodao i 2 dcl jamnice i kasiku kajmaka.  :hi: :jede:

što jamnice... (mineralne)..
šta dobivaš s tim...?
neznam - nikad cuo... objasni... (sve ostalo razumijem)
...
:hi:

vatrogasac

Meni jedino jamnica ima smisla za omeksavanje mesa i da se ne presuse slucajno..

kawasaki

dobio nekoliko recepata i u svima jamnica
neznam al bez nje ih jos nisam radio
:flasica: :takoje:

mozda ima efekt sode?  :sha:
Brzi od Bolena.

Kugla

Upravo to efekt soda bikarbone bez veze

Mrva

ČADA

Trebalo se za danas prirediti. Čevapi od 1m. :jede: