Moja želja

Autor Kugla, Svibanj 07, 2013, 07:44:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Evo ovo je moja želja, ko zna jednog dana

gegs

raso

Kugla kad postane selo načelnik ovo je realna opcija, samo nesmije čekati kraj mandata već u akciju krenuti odmah :beee: :beee: :beee:

Greys

Kugla, kad ovo pazariš, zovi ekipu sa foruma na druženje  :icon_biggrin:

maverick

Kugla bi to uzeo zbog onih palmih na krovu...nije mu do druzenja  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

ček kugla, nije u pitanju ovaj gumenjak ispred :idea1:...........misliš na komplet imanje.........kak' si skroman :toothy12: :toothy12: :toothy10:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Kugla

Komplet imanje nego šta, a susjed gore među palmama dame mašu dodatno sa onim velikim listovima kao ventilator služe  :toothy10:, jao ljudi moji kad bi imao para kako bi znao uživati.

maverick

Asta mislis da smo mi telci i da ne bi znali  :icon_biggrin: samo malo mi je problem jer ne bih znao di dzao takvo plovilo  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Susjed kad bi imao za ovako nešto znao bi i gdje ga držati  :toothy10: :toothy10: a svi bi bili pozvani bar jednom mjesečno na druženje  :occasion14:

maverick

Ala bi brakovi pucali...kao šavovi na čarapama  :toothy12:

Kugla

Ma ne bi susjed žene bi bile sretne da se malo opustimo na ovakom zdanju  :alas:, a ko zna možda jednog dana do tad ću ćućati na obali jer ni za čikli nemam a bemti sreću, al samo neka je zdravlja svega ostalog će biti, a do tad kad ne mogu živjeti kako bi htio živim kako mogu!  :occasion14:

maverick

Ma biće para...i žena  :toothy12:

Juzba

Kugla, lako je uživati s velikim, treba znati uživati i sa malim...........kineska poslovica :laughing4: :toothy12: :toothy12:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Nije to kineska...to je kvacak rekao  :icon_biggrin: