Moja želja

Autor Kugla, Svibanj 07, 2013, 07:44:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

river

Kugla

Dečki svaka čast, ali nemojte skupljati za čamac previše je to i nikako to ne bi mogao primiti, je da sam sad ostao bez posla i da je malo frka ali snaći ću se, padnem ali dižem se i dalje, tako da čuvajte lovu za sebe i obitelj a kad ulovim vremena i vi budete slobodni pofurati će te me nekda na pecanje i sve 5.
Pomagati se moramo svi zajedno i samo tako će nam svima biti bolje, druženja i pecanja, dnevne kavice sve je to super i treba i nastaviti, naravno i pomagat, ali ponavljam ne skupljajte nikakve novce za čamac usmjerite te novce za nešto i nekome kome je puno potrebnije, a ja ču i dalje sa obale a kad pronađem novi posao onda ću moći i riješiti čamac sam i to je to. U svakom slučaju velika hvala na dobrom djelu, ali takav dar ne mogu prihvatiti, kavica će biti sasvim dovoljna.  :occasion14:

Ivan Borojević

Pusti tu tvoju pricu 300 kn je vec skupljeno, rotor se pokrenio. Nama nije tesko dat 100 kn u prave ruke, ispunicemo ti zelju lega, premda se neznamo al ce mo se upoznati. A kad kupis onda pravimo fis, valja. Ajmo dalje pecarosi istim tempom  :thumbsup:

Retfalački mačak

Pratiću ovaj post i uključiti se u određenom trenutku.  :wave:

Kugla

Jovice sve uredu i cijenim tvoju želju za dobrim djelom ali ozbiljno ti govorim ne mogu primiti takav dar iskren sam i ozbiljan čovjek, kažem naći će mo se i skuhati neki fiš i podružiti se upoznati ali ovo sa čamcem ne, vjerujem da će te poštovati ovo što kažem, ne mogu takav dar primiti i to ozbiljno mislim. Hvala još jednom ali ipak ne.

Retfalački mačak

Mjesto ti je rezervirano u mome čamcu, prvi dan pecanja.  Valjda ću skupiti za gorivo do onda .  :toothy10:

Kugla

Ma ja sponzoriram gorivo  :D, i malo meze i cuge da se nađe dok odmaramo  :occasion14:

Retfalački mačak

To je već sve u čamcu. A odmora nema, jer ni ne idemo na odmor. Idemo "fatati" ribu i uspu malo  :occasion14:

Ivan Borojević

Kugla, neznam sta da kazem, osto sam bez rijeci. Ja imam 3 plovila koji vrijede oko 130 000 kn, manje vise nije ni bitno,vec je bitno da Ti koji zarko zelis imati neki camac,nisi trenutno u mogucnosti da imas  obican mali cikl. To nisu veliki novci u pitanju nekoliko hiljada kunica, na nas puno to je nista, a tebi i tvojima bi puno znacilo malo se provozati po dravi, otic na kupanje, pecanje i sl. Ja razumijem tebe i tvoja osjecanja ali MOLIM te dopusti da ti pomognemo u ostvarivanju Tvojih malih  zelja.

ica

pridružujem se i ja sa 100 kn za kuglu i njegov čamac....

Juzba

Kugla, prijatelju, tu sam i ja da poguram :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Ivan Borojević

:hello2: bravo drugari pecarosi, idemo dalje za legu Kuglu. :thumbsup:

ica

treba viditi kod koga se predaju novčići za prijatelja kuglu  8)

Ivan Borojević

:occasion14: pa valjda kod gazde, pa si fino covjek kupi solidan drvenjak za pecanje i voznju obitelji po Dravi, nesto slicno kao ovaj crni.