Moja želja

Autor Kugla, Svibanj 07, 2013, 07:44:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

OK, posto se jovica se prvi sjetio red je da i on bude blagajnik... :icon_biggrin: pa se onda na kraju imamo i razloga upoznati i popiti pivu  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

Moze, ja skupljam sa ove strane a ti sa one, vec 5 pecarosa je spremno za akciju. Ajmo ljudi sezona samo sto nije pocela.  :hello2:

Kugla

Jako cijenim Vašu dobru namjeru ali nemojte još ču jednom ponoviti usmjerite te novce nekome kome je puno potrebnije, čamac nije neophodan, a neko možda željan i osnovnih stvari pa nemojte meni za čamac skupljati i jako jako mi neugodno jer ja nisam ništa slično ni tražio i nije mi sad lako, drago mi je da ima dobrih ljudi i da je svakakvih inicijativa ovdje moguće napraviti, ali to je previše i to ponavljam već nekoliko puta i nemojte čuvajte novce popiti će mo cugu, skuhati fiš al to je dovoljno čamac ne mogu primiti. Bolje da pomognemo nekome ako treba za neko liječenje, školovanje i tako to je puno bolje.
Svima  :notworthy:

Ivan Borojević

Razumijem te u potpunosti Kugla, nema ti sta bit neugodno, ti si nas kolega pecaros i nemoj se sramiti, zato smo MI tu da pomognemo koliko mozemo, ovaj put tebi sutra nekom drugom i tako to ide. Znas onu izreku SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE. :icon_thumright:

retfala

ovo mi je želja.... možda jednog dana.. samo dsa imam parkiralište, bilo bi svašta

http://www.njuskalo.hr/motorni-brodovi/houseboat-chris-craft-oglas-2755648

maverick

Ja bih želio nesto malo drukciji, ali da ga radim sam...to bi mi bila jos veca zadovoljstina...i nisam daleko od toga  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

retfala

sam? onda ništa....zadovoljan sam i sa ovim što imam :icon_biggrin:

maverick

Volio bih da mi netko od majstora odradi korito u aluminiju ili da kupim plasticnog u kitu...a ja dalje da se igram...

Kugla

Tunjo lijep brod, sa tim kud god hoćeš, a praviti sam to je super ali posla je to susjed.

raso

Ne spominjite posao, sekirate mi Tunju :be happy: :be happy: :be happy:

sandra

ljepa lada..nema sta..uvjek si na vodi.. :thumbsup:

Ivan Borojević

:toothy9:  :toothy9:  :toothy9: lijepa li mastanja. Prije nekoliko godina sam i sam bio u fazi mastanja o nekom pokretnom domu na vodi. I onda jedne godine nadjem na internetu proizvodnja camaca ŠARAC iz Futoga, pa ja vidio da tip pravi od aluminija katamaran sa kucicom, slicno ko haus bout,  i ja nazovem. Katamaran je 10 puta 4, a kucica 6 puta 4. Pravi u rohbau sistemu a ti sam sredjujes unutra, izgleda fenomenalno a kosta 8000 eurica, ja se napalio, odem u kapetaniju u Vukovar pa mi rekli nema problema moze se uvest ali mora imati atest. A taj tip nema atest, kaze da to jos ne treba kod njih. E rekoh jbg, nista od pazara. I ja nebudi lijen nazovem Stankovica dal moze on to napraviti. Kaze nema problema samo sto se mora platit atest a on kosta 15 000 kn.Kaze njemu se ne isplati atestirati jer nema zainteresiranih kupaca, vec da ja nadjem jos dvojicu pa da podijelimo troskove atesta, tako da sam i tu odusto i sredio si brodic. Problem je kod haus boat osjetljivost na vjetar i voznja po vjetru jer je velika sirina plovila. To Ameri voze po jezerima.  :occasion14:

maverick

Pa bocni vjetar je problem kod vecina brodica koje bi mi koristili...ali sta je tu je...imao sam i ja ideju da mi Brumar odradi varenje a ja radim ostalo...i ne mora nikakakav atest jer moze pod samogradnju...a sto se tice broda iz Srbije...ne mora ni onda atest...oni ga registriraju tamo i onda ide klasika ispis iz kapetanije i uvoz kod nas....
Samo sto su ovi nasi takvi kakvi jesu pa kompliciraju bez veze...

Tićo

Jovice evo ti nešto bolje od Šarca iz Futoga a ima i atest

http://www.djenaship.com/katamarani-od-9m-do-17m

maverick

Ah...moram priznati da mi je ovo jos nekako najbolje rijesenje za duzi boravak na vodi...samo ovo 2 x 50 ks... :icon_biggrin: nekako djeluje preopasno....ali ukupni dojam 5 plus  :thumbsup: