Tiger Shark by maverick

Autor maverick, Svibanj 23, 2013, 20:39:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Jedan sloj jedna piksna ako ne rasipaju...ovo je zadnji put da ide hard racing...slijedeci put skidam sve i ide silikon...samo sad mi se spustanje čamca oduzilo pa mi se nije dalo sve skidati ...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Kod tebe na flosu je "brza" voda.Koliko se uopće uhvati na šarka.Kada ga ne bi stavio da li bi bio veliki problem s algom?

pajdo77

Jel ga sad moraš baciti u vodu kad si ga premazao? Negdje sam čuo da ga treba porinuti valjda u 24 sata nakon mazanja tim čudom protiv algi ili je to neka patka.

maverick

Ide u vodu za par dana...nije problem..a uvati se bez obzira na tekuću vodu...ne uhvati se toliko algi..kao na moru ili na stajaćoj vodi...ali bude ljigav ako ga ne vozim redovito
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

Kad se oboja u crno jel se manje vata alga?  :hi:
Brzi od Bolena.

maverick

Pa ne znam bas...imam dojam da se najmanje vata na crveno...ali na crnom se najmanje vidi  :uf:

kawasaki

Kolko znam na crno se nebi trebala vatat. Sto je svjetlije to se vise vata  :ok:
Brzi od Bolena.

maverick

Skoro pa obrnuto, ali zavisi od vode...crna je uvijek toplija na suncu...ali bijela se prlja kad se zamuti voda...mada ok je koju god izaberes...ionako je prekrečiš svake godine

Ervin

Citat: pajdo77  u Travanj 23, 2016, 20:42:45
Jel ga sad moraš baciti u vodu kad si ga premazao? Negdje sam čuo da ga treba porinuti valjda u 24 sata nakon mazanja tim čudom protiv algi ili je to neka patka.

Na uputstvu za Hempel Hard Racing piše da ga nakon mazanja najranije smeš spustiti nakon 24h, a najkasnije za 9 meseci! Inače sam i ja čuo nekada davno za tu priču da treba što pre bacati na vodu...

maverick

Danas me drug jura iznenadio s poklonom....kupio i namontirao... :notworthy: kaze nije mu se svidjao moj stari volan

Rap

Lijepo izgleda  :ok: pravi poklon  :clap2:
Jel ti to obrtomjer od novog motora ili li si ga imao?

mlb

Eto pa ti pljuj po juri :pottytrain1:!! Jurošššš legenda!! :notworthy:

maverick

Imao sam neki pa začepio rupu  :stripii: ali spojen i radi...bilo mi puno milju kuna za novi  :uf: brojač i obrtomjer mi je na motoru....pod kapom...
A danas je Jura nadmašio sam sebe..i mene, ali kontam da mu bilo žao koliko radimo na njegovom čamcu pa poklonom pokušava izbjeći izdavanje računa  :stripii:

Darko

isti volan kao moj   :ok: , samo je moj crni  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

Pa rekao je kad mogu Ćava i Darko...mozes i ti... :ok: