Tiger Shark by maverick

Autor maverick, Svibanj 23, 2013, 20:39:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

I skoro zaboravih...servis motora...veliki...eto nakupi se opet zahebancije za soma nečega  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Miro

maverick

Pa da...njega sam zaboravio mada je ona za sad u nacrtu i bice koristan za svaki plasticni camac...dovoljno je na camcu imati samo inox bitvu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

E sad je došla na red i bimini tenda...pošto sam uskoro na moru budem inox dijelove pokupovao tamo....ali nikako da utrefim neku slike neke tende koja bi mi pasala ...razmisljam o nekoj ovako koja bi bila spojena s kabinom....

maverick

Ili nešto ovako kao nastavak krova...sam ne znam na koju foru se ovo stavlja skida...skuplja li se uopce... :sha:

zvona

Hmm..je da ima ona inox cjev cjelom dužinom al ima ona dva nosača pa nemože klizat po njoj..a šta misliš da si napraviš tendu kao harmoniku ko što bude na karavanima da zatvoriš gepek

TopMix

Cini mi se da je ovo montazno-demontazna nadogradnja dodatnog krova.
Jos bolja je klizna varijanta tog krova, tako da zapravo stoji na krovu kabine, a po potrebi se preko klizaca izvuce i pokrije otvoreni deo camca. Jes da se na tom krovu ne moze setati i suncati, ali za slucaj kise ili jakog sunca, moze da posluzi. Ne moras se svaki put zavlaciti u kabinu...

maverick

Pa kako me nekako u zadnje vrijeme sve više muči to rame pa jiganje ide definitivno u drugi plan ....tako sam odlučio da mi ipak treba neka bimini tenda da me ne ubije sunce...malo kišice i da sto Top kaze ne moram stalno da trcim u kabinu...e sad neka klasična tenda koja se moze skinuti preko zime...ili nesto ovako...sto se izvlaci ili uvalci....mada kabina na sharku je niska za neku takvu opciju...kad malo bolje razmislim

raso

tebi treba tenda koja će zatvoriti tri strane, da se zaštitiš i od sunca ali i od oluje, a da ti prednji prostor ostane slobodan za neke druge aktivnosti :uf:

maverick

Da tako sam i mislio ...spustiti sa strana platno da bude pravi penzionerski čamac  :stripii:

maverick

Čamac je danas izvađen, idu preinake za novu sezonu, servis...poliranje...antialgin...i montiranje sonara ...i vracaju se kreveti nazad  :stripii:

twister011

Citat: raso  u Srpanj 11, 2014, 19:16:34
tebi treba tenda koja će zatvoriti tri strane,

Ko stavi  tri, uskoro stavlja i cetvrtu a onda prestane i stapove nositi :baba:

PS: Mario, sto se tice ramena, samo treba celi tretman lecenja odraditi i bice ok. Ima sam faze od po par godina, da nisam ni casu mogao drzati, i sve zato sto nisam bio istrajan u "lecenju". Nikakvo specijalno, domaca radinost  :thumbsup:
Anti reumatske kreme, one stare, masne i smrdljive zbog koje supruga ide u drugu sobu na spavanje (bar moja). Uvece mazanje, uvijanje tj utopljavanje i kesa preko, da se lepo potpari. Tako nekoliko dana, po potrebi. Kasnije lagane vezbe pokretljivosti (recimo, ono kad nedostaje druga osoba) i to je to, u principu :idea1:

maverick

Malo po malo prolazi....sam da servisiram motor pa cemo soma vijati

twister011

Pa ti odmah ljutu travu na ljutu ranu :nono: Ako je varalice, zaebano. Jedino ako ces UL, kao ja. Cim je preko 5kg, cimas da pokidas kao sa panja :icon_salut:

bb

Mislim da bi bilo uredu da navaciš jet petu,pa onda do dravskog u ladimirevce