Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

U konačnici moze...neke zavrzlame oko homologacije ali nista skupo...prepravi se za sat vremena...kontejner u kojeg stanu 4 kom...mozda desetak tisuca kn ako se dobro sjecam...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Šta će ti prijevoz čamca brodom? Pa ja ti ga dovezem,i tako sviram ku*cu kod kuće. Ja sam ti inače rijetko poznat skiper a imam i dozvolu "b" kategorije,sve sam shvatio samo me satrala navigacija. :stripii:,tako ako me slučajno ne bi bilo dvije-tri godine ništa se ti ne sekiraj. Doću ja :rofl2:

Harley

Kontejner nije skup, ja sam uvozio dva motora iz Amerike, imas firme koje se bave organizaciom prevoza kontejnerima, nađu vas više za jedan kontejner, i podijele troskove po volumenu posiljke, imas i nacin da izbjegnes homologaciju, ja nisam radio niti za jedan motor homologaciju i jos su mi na Harleyu crveni zmigavci i jos par razlika koje nisu homologirane.
Nije niti carina toliki problem, pogotovo ako imaš nekoga tko zivi u Americi onda je to povoljno.
Living your dreams, do not dream the life

rj

Citat: Mudri  u Veljača 15, 2016, 19:51:55
Za 22 000 milje dolara i lađa i 90 konja yamasaki,još da su bliže pa da se može zakačit za auto i dotjerat sam,jel zna neko kolko bi koštao prijevoz brodom do Hrvatske i jel bi se uopće mogla taka lađa kod nas registrirati,navodno da ima nekih problema....

ti dat 22000$ za čamac  :eek: ne zaebavaj ....meni ni gumice nečeš platit ....škrtica  :rofl2:  :thefinger:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Mudri

Kad smo već kod gumica,kolko si još dužan  :red-card:

rj

a 200e što si me prevario i prodao pokidanu stellu ? nemoj ko je kome dužan  :violent1:

TopMix

Eh, kako ste krenuli, djavo odno salu,najbolje da nadjete dobre advokate ...i resite problem na gospodski nacin ...  van ringa ( :violent1:) i van fudbalskog terena ( :red-card:) ..

Mudri

Citat: rj  u Veljača 17, 2016, 08:11:50
a 200e što si me prevario i prodao pokidanu stellu ? nemoj ko je kome dužan  :violent1:
Ja dobio stelu juče,ti je sutradan vidio i jesi odma počeo kmečiti da ti je prodam,i još si je dobio na majke mi,ja je nisam ni provrtio na vodi,a što je onaj lopov Milanče uvalio takvu kakva je nisam ja kriv...ali stoji da si dužan gumice  :takoje:

Rap

Kakva je to Stela za dvije stotke  :icon_scratch:

ibro dirka

rj

Citat: Rap  u Veljača 17, 2016, 22:40:10
Kakva je to Stela za dvije stotke  :icon_scratch:

450e sam mu platio ali ga teretim za 200 pošto sam ju prodao za 200 a mudri ju je platio 200 ...ma prevarant šta drugo reč

ps

Ma bježi od tih iz Antunovca, tamo sami mafijaši.  :stripii: :stripii: 

Rap

Uz HC bi ona došla ko trabant uz mečku  :toothy9:

rj

ovo je kokošarski oblik prevare  :stripii:

Rap

Je,al gume i dalje ostaju nerješene  :toothy9: