Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

Citat: Rap  u Veljača 18, 2016, 10:13:47
Je,al gume i dalje ostaju nerješene  :toothy9:

za 10 kom daichi udica izlio sam mu 40 shedova od 14 cm i još sam mu dužan  :uf:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

rj

ako bi radio blago V dno širine 120cn krajevi podignuti za 3 cm dali bi dobio šta na brzini i koliko bi izgubio na stabilnosti ? ?

maverick

Mislim da ne bi izgubio nista ni na 5 cm. Bio sam u al camcu gdje se na 115 dna podize po 7 cm na svaku stranu i stabilnost nepromjenjena
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

maverick

A s 30 ks na 5 m duzine je isao 55 potrazicu slike negdje ...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Moje dno je 70 ravno u sredeni i onda levo desno po 36cm kosina na 4cm.

5.5m sa dosta visokim tvrdim krovom i šajbnom duplim dnom 3mm težinom 250+ kg čistog korita, plus sve ostalo.
Sa 25hp 4t 42km/h. Stajaća stacionarna stabilnost umanjena za 20% ali ne ugrožena - 142 cm taban.  :icon_thumright:

Korito traži jači motor 40-50hp-  :icon_scratch:
Pod opterećenjem i do 700kg / 15kg/hp =  45hp.

Sa full ravnim dnom verovatno bi 254hp bilo OK.   :ok:

mossi

Moja preporuka, korito od 125-140cm sa lakim V u špicu zbog talasa. Nazad čisti taban.  :ok:

mossi

Ja doduše nekako da zamenim elisu 9 7/8 x 11 1/4 sa 10 x 10

maverick

rj

maverick

rj

da dobro je ispalo ...pjeskarenje ...epoxi prajmer za AL pa onda ova SMB ...zatim anti algin

mossi

vedro

Stvarno izgleda brutalno :clap2: jedino vizir ce smetati za zabacivanje.

rj

vizir se skida u 5 sekundi