Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

jurajurajura01

SMT

retfala

Sale pravi vrhunske camce...bili..vidjeli...odusevili se...ici cemo ponovo...nitko na ovim prostorima nije napravio bolji...naravno ovo je samo moje misljenje

mlb

Vidio sam taj od 5.60 , brutalno odrađen čamac kakav još nisam vidio od ikog tu kod nas!! Tako kvalitetno odrađen , za svaku pohvalu!! Varovi izliveni za izložbu , ma komplet je brutalan!!  :notworthy:

maverick

Mi smo bili u posjeti...bilo je tad čamaca u raznim fazama izrade...nemam zamjerke...dobar čovjek i još bolji čamci..a to se i pokazuje kroz vrijeme...dosta ih se tera s ozbiljnim motorima i nisam cuo za kakve reklamacije
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Citat: mlb  u Siječanj 03, 2020, 21:52:44
Vidio sam taj od 5.60 , brutalno odrađen čamac kakav još nisam vidio od ikog tu kod nas!! Tako kvalitetno odrađen , za svaku pohvalu!! Varovi izliveni za izložbu , ma komplet je brutalan!!  :notworthy:

Ima 3 kom sa 60 KS, idu odlično... Ide i sa 50 ks bas dobro...

Ima naravno i sa jačim motorima 100-115-150 ks... Ko šta već voli...

Impresionira ta sirina čamca...

mossi

Da da.. motor je taj koji meni fali, a ne čamac.
Varalica II je 142cm u tabanu, 190cm preko svega.. 5,5m
Varovi nisu najlepši, ali to je to .. o čemu ti maštaš ...  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :stripii:

maverick

Mastamo svi...samo za meni je to level previse...tko zna mozda jednom uletim u neku lovu  :stripii: cak me ovakve igračke  fasciniraju u kombinaciji veliki motor ali na ruku bez volana...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nele01

Sad gledam slike i upoređujem sa mahserom, bem ti lebac, u tabanu 1,5 m, a sirina preko svega 2,05. Duzina 6 m, ala je ovo camcina. Jedino sto mi se ne svidja, mala srednja pregrada. Znam da ce covek raditi komande i sedista, ali ja da radim ovakav camac, vodio bih racuna da moze stati barem saranska stolica u tu veliku pregradu, i kao sto rece  :red_indian:, ja bi ovo sa komandom na ruku.

yopatami1

Zna li se cena neke osnovne varijante ovog dobrog plovila?

mossi

SMT će možda poneku o cenama.
Imam ih priliku stalno gledati u marini Apatin, ali i na vodi.
No u marini ih mogu zagledati i razgledati detaljno i na tenane.
Svaki je uradjen vrhunski.
Ali modela ima 10 ili više, znači verovatno je manje više svaki radjen po meri,
što je fenomenalno... plovne osobine korita se prilagodjavaju potrebama i pogonu.
Video sam, kraće, duže, malo uže, ali i dosta pliće modele za motore 15-20hp.. svi idu jako lepo!

Saša iz Ugrinovaca je vrhunski majstor i žao mi je što je proizvodnju započeo nekih godinu dana
nakon što sam ja napravio svoj ALU. Znači sad negde mu je jubilej od 10godina možda 11..
O broju čamaca da ne pričamo!

:notworthy: :ok: :hi:

yopatami1

To! Plići modeli! 15-20 hp za nas što ne žurimo.

smudjoslav

...Vidim da je mossi napomenuo da varovi nisu najlepsi sto je tacno...Al' da su camci dobro uradjeni I da su plovni tu nema sta da se doda ili oduzme...
Pecao sam par godina iz modela od 5m.(bez duplog dna) I mogu reci da je jako stabilan I dobar camac...
Sada je drugar kupio od 5,6m. I stavio hondu 50 na komande ali jos se nisam provozao... :toothy9:

retfala

Steva druze neznam za stare modele ali na ovim novim su varovi vrhunski...nemogu se sjetit cijene ali mi se nesto mota u glavi cifra od 2300e...za onaj od 5.6m

maverick

Mislim da je mossi mislio na svoj čamac kad je pominjao varove