Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Smudjoslave, Mav je u pravu, na svoj čamac sam mislio.
Što bi rekli ružan ko lopov!  :headbang:

Ali varovi drže 11 godina, i to tako da sve izgleda ružno kao da sam ga juče preuzeo!
Kaže majstor Ač iz Apatina, tebi ako je teško gledati kako ga mlati čekićem tamo gde je var povukao
ti idi 100m tu ti je kafana, tamo se ne čuje.  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

smudjoslav

...Poslikacu vam varove na tom starom od 5 metara I ovom novom od 5,6m.(novi je ofarban)...
Videcete o cemu pricam...Vidjao sam svakakve alu varove a ovi sigurno nisu reprezentativni...
U poredjenu sa recimo Djenashipom su po izgledu ko Tavrija I Toyota...
...Da se nadovezem...Nisam neki expert u kvalitetu varova I sigurno da su varovi dobri jer kazem Drugar camac koristi vec 6 godina I nikakvih problema nema, odlican camac(to sam I rekao) ali da su kao saliveni I lepi to nisu(ovde mislim na varove, camci su lepi)...
Mada ukusi su razliciti...Nekom je I Tajmen lep camac...(kvalitetan jeste, brz jeste al lep.. :) )

smudjoslav

Evo sad sam detaljnije pogledao i uvecao slike sa camca koje je SMT postavio i razlika izmedju tih varova i varova na starom camcu koji pominjem je ogromna...Izvinjavam se na mesanju u temu... :hi:

yopatami1

Dakle poboljšanje proizvodnje je vidljivo, a to i jeste prioritet.

im84

Alu Nautika, pa tko želi link.
Prijatelj narucio 5m x1.1m (gore 1.5m), mislim da je taj model 2300e

http://www.alunautika.rs/tajfun.html
#foxrage
#fox_rage_fishing

rj

kako je sa uvozom i registracijom u RH ?
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

im84

Ima covjek ovdje registriran i prijatelj ceka svoj krajem ovog mjeseca.
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

To neki novitet  :clap2: legalno ili...normalno  :rofl2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Koliko sam ja čuo da ima par atestiranih modela koji mogu u izvoz!

SMT

Alu nautika!

Čamac moga drugara Zokija sa 60 ks... 5,5 dužina, gore širok 180 i u patosu 125... Jako lepo ide... Nosači za stapove, svetla, stolica, sve ljudski odradjeno...

I pored “stariji bata “isplovljava... 6m i 100 ks...

Ozbiljne sprave... :hi:

maverick

Jbg , promjenilo se vrijeme  :clap2: kad sam počeo dolaziti u Apatin, cijeli red u luci nije imao 100 ks zajedno....

SMT

Istina, zaista svega...

Meni lično koji nisam ljubitelj alu čamaca, ovi izgledaju kao nešto sto bi rado posedovao uz Djenaship... Pogotovo ova manja varijanta, dovoljan mi je, 50ks taman, ne treba mi dupli vez... Ja bi tu uložio samo u farbanje i tapaciranje ali to je već stvar ukusa... Ako ne ulazimo u neke sitnice ili detalje, ja tu mane nikakve ne vidim... Kao sto sam gore negde napisao, 7-8 mojih drugara je kupilo ovaj čamac unazad 2-3 godine, svi su zadovoljni i više od toga...

Nije iskljuceno u budućnosti ovako nešto, možda... S tim da bi uzeo uporedo sa ovim sto imam, pa polako sredjivao kako ja hoću, bez žurbe, posle samo prebacivanje motora...

Nije tema ali Honda 60ks mi je jedan od lepših motora po izgledu ako ne i najlepši... Dosta skuplja nažalost u startu od 50ks...

SMT

U pokretu! Juče sa vode...

nekinho

Osobno mi se sviđa i ovaj model LIMAN. Pravi pecaroški čamac a može ga dobro gurati i manji motor. Bar mislim gledajući performanse i model korita...

Jel tko zna koje su njegove cijene i ima li taj certifikat za uvoz u RH?
Posjeduje li ga tko mozda da ga opiše?