Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

šajzika

ok, al sta imamo od 20ks dizel nisko turaznog motora na takvom plovilu ?
koje su vibracije na to alu camcu ?
nije da ja sad vicem da to ne valja, da je to preskupo  ili bilo sta negativno, mene samo zanima jel netko takvo nesto vidio , probao , vozio  :ok:
Audentes fortuna iuvat

kobac

Ima ljudi na Dunavu koji guraju čamce sa broskim motorima al nisam vidio tako slično...

maverick

Više manje ako gledaš tehnički...korito je poprilično ruzno koncipirano za nase uvjete, fino je ofarbano ako to nekom nesto znači...motor i peta...koncept je zanimljiv ali sigurno nije bas nesto sto bi nas odusevilo. Kolega mi radi sad jednu zanimljivu inovaciju...slicnu ovoj...rastavlja vanbrodski motor i samu mašinu stavlja unutar kao ugradbeni a dio noge ostaje vani...Tako da uvijek netko ima neku viziju i tad trud nema cijenu...mada ovaj ga je pretjerao tocno toliko koliko ima trave viška na farbanju  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Jel onda njemu treba kopča za prijenos?

maverick

Ne treba, prijenos ima u peti , samo je u fazi izrade poveznice izmedju same masine i osovine na peti...Iskreno zanimljiv koncept...za sad je zapelo na sustavu podizanja pete i gibljivosti prijenosa....A sama mašina ima hlađenje...i sve funkcionira porilično dobro  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Što kažeš i sam,čovjek ima ideju,volju i taj trud se teško može naplatiti.

rj

Citat: maverick  u Svibanj 15, 2016, 21:30:42
Ne treba, prijenos ima u peti , samo je u fazi izrade poveznice izmedju same masine i osovine na peti...Iskreno zanimljiv koncept...za sad je zapelo na sustavu podizanja pete i gibljivosti prijenosa....A sama mašina ima hlađenje...i sve funkcionira porilično dobro  :ok:

problem bi mogao bit u redukciji prenosa motor - peta taj dio teško da će podnjet 5000 -6000 obrtaja
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

alex7777

Bice nesto ove zime  :bye:

sad je borba oko prozora i unutrasnjosti i sminkanje i redom

Rap

Na slici mi djeluje da je jako plitko ostavljeno za motor

Sent from my iPhone using Tapatalk

alex7777

kako mislis plitko dubinu zrcala il gore di se kaci motor? dubina je 52cm  di se kaci ima skoro 12cm

maverick

alex7777

od pajtasa al skoro ko da je i moja  :toothy12:

Rap

Tamo di se kaci.Kazem,slika me prevarila na mobu

ossa

Naidju krize, drukcije grize...