Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Zelenko je danas dobio konačao novi izgled

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

odlično stepa  :icon_thumright: , sad je šarenko  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

pajdo77

Stepa :ok: samo ako te potjera pa moraš van čamca a ti u njemu ostavi upaljen tranzistor da ga znaš naći :stripii:,nema čamca a on se stopio sa okolinom :rofl2:

ossa

Krasan uradak stepa!

Tetejac

Naidju krize, drukcije grize...

No

:clap2:  :clap2: Lijep čamac   :ok: 

mossi

Možda nije lep, al je tvoj i svi će znati da si na vodi.  :rofl2: :thumbsup: :occasion14:

silure

Stepa

prvi put sam ovo radio  :hello2: peh je jedino što uvijek prvo radim sebi  :BangHead:
Sad već imam čudo kombinacija na tu foru kako bi uradio drugi put(nadam se da je ovo zadnje),puno truda oko pjeskarenja ,varenja,kidanje živaca sa majstorima variocima  :oussama-bin-laden: :oussama-bin-laden:
U konačnici sam dobio što sam želio i sad se okrećem novim izazovima ribolova  :glasses9: :glasses9: :pije: :flasica: :stripii:

Stepa

Citat: Darko  u Srpanj 11, 2016, 15:34:43
odlično stepa  :icon_thumright: , sad je šarenko  :stripii:
Negdje napisah da nisam šminker kao Maky i Daky  :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2: više preferiram KONTRAVERZIJU  :pije: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Kako god, ispalo je dobro i zanimljivo...to ustvari mozes i raditi samo sebi jer drugim to ne mozes ni naplatiti... :ok:

KvacakZu

Stepa  :ok ,kad da dovezem moj  :tongue1:

Stepa

Tebi cu radit sa posebnim guštom :flasica: :stripii: :stripii: :stripii: :crutch:

Mornar Popaj

Stepinjo i moj zelenko bi mogao kod tebe u radionu  :occasion14:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.