Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Ja sam imao viziju da mi ALU BEL napravi samo korito...a da sve ostalo ukljucujuci kompletnu kabinu izvana ...iznutra radim u stakloplastici...iz razloga sto mi je to financijski prihvatljivo...mogao bih sam odraditi izolaciju kabine, i ono najosnovnije mogao bih kabinu modelirati onako kako bih ja htio...s puno zaobljenih dijelova jer ipak...nekako mi lijepse u plastici odraditi nadogradnju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

majstor

Vidim da smo kreativni i poduzetni i to mi se sviđa. Najbliže mi je ono razišljanje o rastavi braka. To sam vec doživio kad sam iz crnog fonda kupio kuću na Dunavu i žena saznala. Taj put preživio. Kad je saznala da sam kupio ribnjake u Bilogori zaklela se da nece nikad ici na njih i nije. Vidim da i vi imate pokoru jer zbog dobrih terena morate putovati čamcem i po 20 km. Predivni su, motori su savršeni ali nije to za mene. Kad budem htio veliku vodu doci ću u turizam i plovilo rentat. Naučio s gliserom na moru - renta je manje komplicirana i jeftinija. Volim vas gledat kakose bakčete sa alu i ostalim plovilima. Stretno. :notworthy: :notworthy:

ALU-bel

Karakteristike ALU-bel-cabin
-DNO , blago "v" cijelom dužinom širina 1,7 m
-DUŽINA, 6,5 m
-STRANICA , 70 i 60 cm
-DUPLO DNO
-DNO I STRANICE RAÐENE OD 3MM LIMA
-KABINA 2MM LIM SVE ALMG-3
-TEŽINA ČAMCA 450 KG
- MAKSIMALNA IZMJERENA BRZINA SA MOTOROM MERCURY 60 KS 53 KM/H

pajdo77

Nije  da ću kupiti ali čamci su mi zakon,bil ovog bez kabine potjerala petnajstica ili treba ipak nešto jače?

nele01

Citat: maverick  u Veljača 10, 2017, 19:31:58
Ja sam imao viziju da mi ALU BEL napravi samo korito...a da sve ostalo ukljucujuci kompletnu kabinu izvana ...iznutra radim u stakloplastici...iz razloga sto mi je to financijski prihvatljivo...mogao bih sam odraditi izolaciju kabine, i ono najosnovnije mogao bih kabinu modelirati onako kako bih ja htio...s puno zaobljenih dijelova jer ipak...nekako mi lijepse u plastici odraditi nadogradnju
[/quote

Mislim da bi ovo i bila najbolja varijanta za nase vode. (Jezim se od ostrih ivica)

ALU-bel

Gore je petnajstica izmjerena brzina 48 km/h

pajdo77

E to je onda čamac za poželjeti :takoje:

grga

koja će biti cijena alu bel bez kabine

kobac

mislim da bi ovaj sa v dnom trebao imati bolja manevarska svojstva od ravnog...??? ili se varam..

ALU-bel

Bolji manevar i oni dunavski valovi od 10 ili 20 cm se ni ne osjete

kobac

a ljuljanje kad nije u plovidbi, jače ili laganica..
u starijim godinama nevalja ako me puno cima..bolje da je miran..

ALU-bel

Dugačak, širok, težak , nema ljuljanja...nebi vjerovao...
vrlo,vrlo stabilan čamac.

kobac

e sad ono najbitnije cijena otvorenog i kabinaša  (kolika bi trebala biti u serijskoj proizvodnji)..

i ako može neka slika iznutra...

maverick

Kad bude gotov atest bice i cijena, inače nezahvalno je vama, organima reda davati cijene  :stripii: Inace camac je toliko stabilan u stanju mirovanja da mojih 100 ne osjeti po boku kad hodam
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"