Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

im84

Da, kod nas je to prava zamrzlama oko certifikata.
#foxrage
#fox_rage_fishing

SMT

Batica

Dobar camac.
Koj motor je planirao vlasnik?

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

SMT

Nemam pojma... Kaze gazda da neki njegov prijatelj ima suzukija od 100ks  na tom čamcu i da je “onako” zadovoljan, sta god to bilo :stripii: :stripii: :stripii:

Batica

100ks na tom camcu?
Samoubistvo.

SMT

Zašto misliš? Ima već par komada sa 50 i 60 ks, lepo idu ali izgleda to može još jače... Pa bio je jedan u oglasima tip iz Bg, camac je bio čini mi se 90ks... Parkiran u Slankamenu....

SMT

Batica

Ja sam video neke njegove camce sa 70ks nisu mi se dopali. Nikako.
Taj camac posle 3-4god sa 100ks mozes da se bacis. Sve ce se izderformisati, pogotovo patos. Vidjao sam neke, uzas.
Ameri na Lund camcima od 400kg ne stavljaju 100ks. Max 75ks. To uradjeni 55 puta bolje od ovog, projektovali inzenjeri.
Njegovi camci ok izgledju, lepo uradjeni ali nisu nesto plovni, ne znam zasto. Pogotovo prva serija, kojoj je pramac isao uvis.

SMT

Rekao bih da ovo sto sam video pedantno radi, verovatno kao i svaki proizvodjac raste iz godine u godinu... Mislim da sam Zemunskoj marini video par tih čamaca sa besnijim motorima, čini mi se... jbg meni sirina tog čamca obećava, gore 2,60, bas ozbiljno...

Samo utisci ovako na suvo, ne znam sa vode... Nisam se nešto ni interesovao posebno o plovnosti i ostalim karakteristikama...

Izgled i dimenzije su mi impresivne ovako kad sam ga video van vode...

maverick

Meni su odlični i stvarno su dobro i pedantno odradjeni i extra povareni...ali to sto kolega kaze..neznam koliko opcenito nasi AL čamci mogu izdrzati s velikim motorima...Imao sam jedan ...s obzirom na ono vrijeme i tehnologiju varenja bio je odličan ali izgrbavi se to svakako od jurcanja
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Meni lepo kad pročitam vase postove... Mnogi oko mene mi prebacuju da sam kupio “plastikanera, da će se probušiti, da je dobar za plažu, da kupim aluminijumski itd itd”... Zbuniste me sada :stripii: :stripii: :stripii:

Batica

Sve ima svoje mane i prednosti.

SMT

Šalim se, naravno... O Tajfunu ću u perspektivi znati više, pa ćemo videti kako se ponaša...

Ono sto je interesantno za svakog proizvodjaca kod nas jeste da su zatrpani poslom, da se čamci čekaju dugo itd itd... Ne mogu da skapiram da li su kapaciteti mali, male cene pa je navala ili šta već... Nije to samo u ovom periodu godine gde je bez dileme pojacan posao...

majstor

Imaju knjigu narudžbi, pa kad dođeš na red. Tko hoće čekati ili odi drugom.  :uf:

Batica

Tajfun u duzini 5m i 125cm u tabanu je ok camac. Pogotovo sto je tezak oko 160kg sa duplim dnom. Trebao bi sa 25ks lepo da ide