Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ALU-bel

Camac je moj, ali sam momentalno na godisnjem
Vracam se za vikend pa ce biti vise informacija.
Isprobavali nesto novo na izvedbi camca, vjerovatno
je to pun pogodak, i meni je to nestvarno za taj motor.

jurajurajura01

Koliko pitch-a je propeler

rj

Citat: mlb  u Srpanj 30, 2019, 19:10:53
Baš to , slike , dimenzije ,propeler!! Pržiš nas ovako  :stripii:

nismo ni mi više naivni ..  :no: ...projekat je u strogoj tajnosti ...   :stripii: i što mario kaže više detalja kad na svoje oči vidimo šta se napravilo .
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Realno....ako taj komplet ide 90 km/h onda ste napravili najplovniji čamac na svijetu...ali ajd...cekacu i ja prije nego ponudim neku opkladu  :flasica:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

ja sam vidio , kum ti upali mokre sibice poslije kise samo sto je stala na alu camac  pa ga hebi  :pirate:

im84

Kad mi je Mario javio da ide 90kmh, reko sam mu da je nemoguce, reko strašno. MTJ bas me živo zanima šta je to. Ovako laički sa 60ks sve više od 72-3 kmh bilo jet set SF.  :eek:
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Do koje si ti brzine stigao, a sto se tice ovog...nekako kako citam po netu nemoguce je tu prebaciti nekih 50 milja...sto bi bilo do 80 km/h....i to je onako...ali ajd ...o cemu bi pricali danas...tko bi onda janje platio  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

:hi: sve preko 50 kmh na rijeci je moguće samoubojstvo, ima panjeva kojih ne  vidite na površini već plutaju netom ispod površine, pa vi razmišljajte. Ja kad sam na vodi onda uživam i nikad nisam jurcao sa čamcem. Pozdrav i čuvajte se.

rj

Citat: maverick  u Srpanj 31, 2019, 08:18:08

Do koje si ti brzine stigao, a sto se tice ovog...nekako kako citam po netu nemoguce je tu prebaciti nekih 50 milja...sto bi bilo do 80 km/h....i to je onako...ali ajd ...o cemu bi pricali danas...tko bi onda janje platio  :stripii:

janje je zdrava klopa još pogotovo kad drugi plaćaju  :jede:  :stripii:

mlb

Nas dvojica , pun čamac opreme plus još nekih 120kg u špicu 60km , do nekih pola gasa na 42 je još ugodna vožnja u ekonomiku. Sve ostalo prelazi granice ugodnog  :stripii:

rj

baka

Gledao sam jučer taj čamac na Dravi kad su ga isprobavali.
Skače k'o jarac  :eek:, kao da na rodeu jašeš bika!
U redu, možda su se igrali s trimom, ali opet mislim da je to sve prelagano (čitaj nestabilno) za te brzine što RJ navodi.
Ne kažem da ne može ići toliko, samo koliko to ima smisla  :sha:.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

rj

da podešavali su visinu motora i trim odatle skakanje ..pričam o brzini kad je motor uštelovan

mlb

Citat: rj  u Srpanj 31, 2019, 11:46:39
kakvih 120kg u špicu ?
Baterije , rezervar i tegovi!

maverick

A ne znam...tih 60 mi je nekako realno ...ali ovih 90 mi je nekako nerealno, ali jedino sto me veseli osim besplatne janjetine je Šimić koji ovo sve čita i samo se osmjehuje  :notworthy:  :stripii: :stripii: