Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Motor ima brutalan zvuk... čujem ga izdaleka...

SMT

Citat: Djoka  u Srpanj 14, 2020, 13:47:23
cekam da se oglase ovi sto kazu da je motor 20-25ks "velik motor"  :stripii:

Dobri su to, odlični motori 20-25, zahvalni... Meni je prelazak sa 25 ks na 50 doneo da sa ovim drugim mogu ići kao sa prvim, često to i radim... Sa prvim ne mogu kao sa drugim, nikako, ni blizu...

Nema velikog motora :hi:... Samo veći i veci :stripii:

Evo ovi momci to pokazuju...

DJ17

slazem se i ja imam 20ks, sad mi je zelja bar 40ks...i tako kad provozam kolegin od 115ks sve mi sporo..n :uf: sve su to slatke muke...

SMT

Samo udri... Ako se može... I ako se ne može, smisli nesto  :hi:

Na mojoj punoj brzini sa 50 ks, taj neki merc sa 115 ks na ručku (alu camac) sa trojicom ljudi je prošao pored mene kao da stojim... Taj dan sam pozeleo prodati camac i motor :stripii:...

alex7777

Citat: SMT  u Srpanj 14, 2020, 18:24:35
Samo udri... Ako se može... I ako se ne može, smisli nesto  :hi:

Na mojoj punoj brzini sa 50 ks, taj neki merc sa 115 ks na ručku (alu camac) sa trojicom ljudi je prošao pored mene kao da stojim... Taj dan sam pozeleo prodati camac i motor :stripii:...
simic ribar iz bilja jedino on je tolko lud ima mercury 115ks na rucku  :uf: :stripii:

SMT

Oduvao me čovek... Ali oduvao

DJ17

da,cuo sam to da ima na rucku 115, mora da je strava...kolega nazalost ima na komande... sto me uopste ne fascinira, brzo je i puno sigurnije, alo opet rucka je rucka... :toothy9: SMT, fala na podrsci trudim se napredovat i uzivat kolko god je moguce u svim segmentima... :icon_king:

SMT

Ne misli puno, radi stvari dok si “vruć”... Posle ćeš se “češati” po glavi...Kad prespavas, uvek nadjes “milion mana”zašto nešto nećeš... Samo “sad i odmah”...

Sto se ručke tiče, ja bi je opet kupio i opet... Konzola i vizir ipak,  zimi daje zaista pristojnu zaštitu od vetra i hladnoće sa jakim motorima, to moram priznati... Tu je goli kabriolet problematičan jako...

silure

Citat: Djoka  u Srpanj 14, 2020, 13:47:23
cekam da se oglase ovi sto kazu da je motor 20-25ks "velik motor"  :stripii:
pa i ja imam tako mal motoric 25-30.. I dobro, ne moram veslati to je bitno..ali svakako bih volio provozati neku vecu V8 masinu, pogotovo stare škole gdje se covjek naježi od zvuka...od šimića iz bilja je ok, ali nista spektakularno,veca mi je atrakcija bila sto je policija imala jedno kratko vrijeme neki mali alu camcic sa V korito i oko 100ks 2t motor... Iako  cak mislim da je 100+ bio.. Zvuk+brzina+ne znam dal je to glisiralo ili lebdilo u zraku=adrenalin...

maverick

Ribar rasprodaje tu svoju ergelu...nisu nesto ni prevelike cijene...ne sjecam se tocno...tu oko i ispod 10 milja eura....ako koga zanima...Mene osobno zanima ali tesko da to mogu sam sebi objasniti...jbg...volio bih i tih tristo...ali to je neki drugi level tako da za sad mogu samo navijati da potrefim boju kao on  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Lagani su to camci za sigurnu voznju ako Dunav iole pokazuje zube.U Subotu navecer sam imao priliku vidjeti manu limenog kabinasa (V dno sa hondom 60,3 osobe u njemu) na vjetru i valovima.Nesigurna plovidba totalno,upravljivost na minimumu.

maverick

Da , danas toga ima dosta...kabina i vjetar su uvijek neprijatelji...i na sharku koji ima dosta nisku kabinu zna biti puno muke...Sad ti veci motori...vece brzine...koja cuga vise...Uvijek se cudim kako nema vise nesreca na vodi...titel 9 vec je poprilično zahtijevan na vjetru...a mogu misliti kako se sve ponasaju raznorazne kreacije....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Igracke su to u konacnici.Nama nazalost i kao takve olako nedostižne.Trebamo postivat rijeku i uvjete na njoj.

alex7777

Citat: maverick  u Srpanj 14, 2020, 22:25:16
Ribar rasprodaje tu svoju ergelu...nisu nesto ni prevelike cijene...ne sjecam se tocno...tu oko i ispod 10 milja eura....ako koga zanima...Mene osobno zanima ali tesko da to mogu sam sebi objasniti...jbg...volio bih i tih tristo...ali to je neki drugi level tako da za sad mogu samo navijati da potrefim boju kao on  :stripii:
Neprodaje  :no:

maverick