Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

retfala

Duple stranice...dupli pod...koliko moze imati kilograma? Imao sam nesto slicno i bio je blizu 200...

maverick

I  s kakvom bojom farbas...prajmer da...ne  :sha: jbg bombardiramo te malo...zakuhalo se oko ovih čamaca  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Meni su uvjek bile top one maskirne šare.. Iako boja pijeska je top za ozbiljne jurilice

ZeroCool

Citat: silure  u Srpanj 21, 2020, 21:07:07
Ako sam dobro vidio da je V korito... Ja ocekujem da bi takvo nesto trebalo sa 40 ici debelo preko 60 cak i 70...sve ispod toga bilo bi ispod ocekivanja,nadam se da ce pasti i video klipic kako se kmh brojke razigravaju na vodi

pale su neke opklade da ce ici preko 70 km/h ipak je camac oko 150kg

ZeroCool

Citat: retfala  u Srpanj 21, 2020, 21:08:31
Duple stranice...dupli pod...koliko moze imati kilograma? Imao sam nesto slicno i bio je blizu 200...

nisu duple stranice samo bigovane nista drugo

ZeroCool

Citat: maverick  u Srpanj 21, 2020, 21:11:26
I  s kakvom bojom farbas...prajmer da...ne  :sha: jbg bombardiramo te malo...zakuhalo se oko ovih čamaca  :uf:

sve ide hempel prvo primer pa onda zavrsna

silure

Citat: ZeroCool  u Srpanj 21, 2020, 22:29:11
Citat: silure  u Srpanj 21, 2020, 21:07:07
Ako sam dobro vidio da je V korito... Ja ocekujem da bi takvo nesto trebalo sa 40 ici debelo preko 60 cak i 70...sve ispod toga bilo bi ispod ocekivanja,nadam se da ce pasti i video klipic kako se kmh brojke razigravaju na vodi

pale su neke opklade da ce ici preko 70 km/h ipak je camac oko 150kg
o daa.. Ako nema vise od 150-60kg onda je to vec drugi par carapa... Ja sam bio uvjeren u 200-220kg...to ce biti dosta izazovan i zanimljiv camac u svakom slucaju  :takoje:

ZeroCool

ako nekoga zanima kako pod izgleda

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Stvarno odlicno  :thumbsup: ali cemu sikiraca pobogu...jel za majstora ako pogrijesi?  :stripii: :rofl2:

Ivan Borojević

U sjekiri je tajna skrivena, umjesto trenšajbe.  :stripii: Ne mogu dočekati da ga vidim na vodi. Vidim ga sa ulice. I tata bi sine...

ZeroCool

pritego sam majstora malo sutra mora bit na vodi  :hello2:

ZeroCool

Konacno gotovo ....Ne mogu docekat sutra da ga spustim na vodu....Utisci i sve ostalo sutra kad dodjem sa Dunava  :hello2:

maverick

Snimaj...slikaj...očekujemo podroban izvjestaj  :clap2:

ZeroCool

evo malo i pod kako izgleda zavrsen