Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Čestitam na kupovini :hi:...

ZeroCool

Malo sa danasnjeg druzenja kolega Jovica i ja  :stripii:

skakanje camca je radi trima malo sam se igrao da vidim koliko ga mogu izbacit max

silure

Ako sam dobro vidio negdje na oglasu da prodajes motor,steta ne iskoristit taj camac i njegove performanse s nekim jacim motorom,mislim ide ovo brutalno, ali realno ne bi isao sporije ni sa obicnim dnom i plovilom tih gabarita i mase, ali 50-60ks bi vec napravio drasticnu razliku i tu bi se V iskazao... A mogu ti reci da se nisam istrosio jako bi me zanimao taj tvoj motor.. Lego bi mi ko budali samar hehe

ZeroCool

Citat: silure  u Rujan 12, 2020, 12:50:03
Ako sam dobro vidio negdje na oglasu da prodajes motor,steta ne iskoristit taj camac i njegove performanse s nekim jacim motorom,mislim ide ovo brutalno, ali realno ne bi isao sporije ni sa obicnim dnom i plovilom tih gabarita i mase, ali 50-60ks bi vec napravio drasticnu razliku i tu bi se V iskazao... A mogu ti reci da se nisam istrosio jako bi me zanimao taj tvoj motor.. Lego bi mi ko budali samar hehe

da stavio sam oglas samo iz razloga jer trazim motor sa trimom....pa nebi, razlika bi bila mozda u koji km ne vise....

silure

Aa iznenadio bi se,samo na rucku bi bio pravi adrenalin, vec je i sada hebenica.. Ma hebes trim, nađi na netu mjere jack plate-a i napravi si, dobit ces na svemu pozitivan rezultat, a nece ni tapsat po vodi, jeftina solucia

Rap

Lagan je,treba ga otezat naprijed

ZeroCool

Citat: silure  u Rujan 12, 2020, 13:03:51
Aa iznenadio bi se,samo na rucku bi bio pravi adrenalin, vec je i sada hebenica.. Ma hebes trim, nađi na netu mjere jack plate-a i napravi si, dobit ces na svemu pozitivan rezultat, a nece ni tapsat po vodi, jeftina solucia

u ponedeljak idem po materijal za jp

silure

Dobar potez, uvjerit ces se  :thumbsup:

ZeroCool

Citat: silure  u Rujan 12, 2020, 15:32:53
Dobar potez, uvjerit ces se  :thumbsup:

mislim da cu jos morat dizat motor

Smithwick maniac

Čisto zlo! :stripii: :stripii: :stripii:
Nadam se da će kapetan stati na ovome i prestat čačkati mećku jer ovo je stvarno strašno... :uf: :stripii:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

ZeroCool

:stripii: :stripii: :stripii:
Citat: Smithwick maniac  u Rujan 12, 2020, 17:36:44
Čisto zlo! :stripii: :stripii: :stripii:
Nadam se da će kapetan stati na ovome i prestat čačkati mećku jer ovo je stvarno strašno... :uf: :stripii:

:hello2: :hello2: :hello2:

mossi

Večeras momci izvlače najveći Saletov iz Ugrinovaca čamac sa Mercury 115hp i pitam koliko je težak i koliko brzo ide.. 350kg i 75km/h.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

maverick

Pa jbg...to je to...puno kilograma...puno kvadrata....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dbozuric

Alu sa kabinom 6 m 1,25 u dnu sa 25 ksm 4t čist čamac išao 42  niz vodu ove godine uzeo 40 brzina niz vodu 55 dok jr bio čist sada 52 bitna mi je dobra brzina of 40 km na4,400 okretaja a potrosnja tu negdje

maverick

I to je najbitnije...da lijepo i ekonomicno putujes do Dunava  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"