Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

ZeroCool

Drug danas probao motor i desile se nepredvidjene okolnosti,zezao ga dovod goriva i posle kad je hteo da ga izvuce iz vode bukvalno samo dirao camac i plamen....Nakon borbe uspeli smo na kraju da ga ugasimo steta nije velika

https://www.youtube.com/watch?v=PN5KkcX3gBc&ab_channel=BojanRadulovic

alex7777

a jbt prvo ima kad a drugo pored camca baca vodu  :stripii: :uf:

ZeroCool

Citat: alex7777  u Lipanj 18, 2021, 20:58:21
a jbt prvo ima kad a drugo pored camca baca vodu  :stripii: :uf:

jbg panika dok smo se pohvatali :D

maverick

Dobro je to zavrsilo  :thumbsup: Gorivo je na ovim temperaturama zeznuta stvar...crijeva..đžekovi...sve mora biti u odličnom stanju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

Malo od danas  :hello2: elisa probana i 13 i 15 ( 5700 i 5250 obrtaja ) nije skinuta blokada

https://www.youtube.com/watch?v=JQMzehL1c5A&ab_channel=BojanRadulovic

https://www.youtube.com/watch?v=-LBAv5umkkc&ab_channel=BojanRadulovic

moram ovo spricanje resit samo nezz kako  :stripii: , dvojica u camcu max 64km

ZeroCool

Lagano krstarenje na 3800 obrtaja i oko 38- 40km/h

Garofeeder

Neko misljenje o ovom camcu (i kombinaciji)? Sonar i ostale elektronicke djidje su mi visak.

https://www.njuskalo.hr/mala-plovila/aluminiski-camac-6m-mercury-60-oglas-34773193

Razmisljam o nabavci novog motora, moja BF30 je 22 godine, mozda bi joj bilo vrijeme a i volio bih malo vise konja.

Na BF ne mogu staviti jaci motor, a i nema smisla novi motor na stari camac  :dontknow:...

maverick

Čamac je radio Stankovic a Borna ga je uzeo od tih momaka pod račun...Ako ti je prihvatljiva sama izrada čamca...motor ima nesto jako malo sati...dvije...tri tende...jednu veliku kompletnu...bimini posebno. Kad sam ga nedavno gledao Borna je rekao da moze sve poskidati od elektronike i prodati motor i čamac...e sad koja je lova bila ne sjecam se točno...Ali cijeli komplet je dobar...to je dugačak čamac...mozes koristiti i za ljeto ako ides na kupanje i mozes u ovom periodu prespavati koji put ako ides na Dunav i pecaš
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jurajurajura01

Sve je prodano koliko znam

Garofeeder

Je, otisao je. Po svom obicaju odugovlacim... Al da ne odugovlacim satro bi me voz ko i moje koze...

Hvala obojici :top:

šajzika

Kolko god blesavo zvučalo kad je u kontekstu 10000eur, al to je bila prilika. Gledao sam kompletic al mi je bio nedostizan, kad sam stavio na papir stolicu sonar tende cerade camac hidro volan jackplate  i  motor,  mogu reći da je bilo vrlo povoljno
Audentes fortuna iuvat

SMT

Djena General… Bio sam joj blizu u jednom trenutku, ne znam zašto nisam uzeo, ne mogu se setiti…

Sto se tiče alu čamaca, valjda moja tiha patnja… ne znam šta drugo… nikad nisam odustao zapravo… Danas sam zvao po ko zna koji put…Ići ću ovih dana malo i na neobavezan razgovor…

Zanima me samo u ovakvoj varijanti… da li je to sada ili za 10 god, ne znam… ovo drugo je realnije  :stripii:

Elem 7200€ u ovoj varijanti( boji i opremi)… i još dok ja tu par “ sitnica” ubacim, ohohoooi!

Nikad se ne zna ali nije momenat… Gde je to otišlo…

pajdo77

I Big Fut je mama za 3000 ili koliko već košta. Ne bi dao za tu hrpu željeza 7000 da sam triput blesaviji nego što sam sad,netko bi i to poštujem. Za tu lovu se složi i motor i plastika da ti pol kvarta zavidi. Moje osobno mišljenje.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Daaa...i ne ide tu honda...treba nesto vece i ode dvije kante jupola onih tvojih žetona  :icon_scratch: Za uporedbu, prije desetak plus godina Shark je kostao , samo gola plastika oko 3200 eura a aluminijski čamac s kabinom 2300 eura....i jedno i drugo golo. Odem da dogovorim taj aluminijski čamac...i nesto se ne uspijem dogovoriti s majstorom...ceka se ovoliko onoliko i odem uplatiti sharka...Kud je sve to danas otislo...i dokle ce samo otici ...bog zna

SMT

Bio 3000€ kad sam kupovao BF u osnovnoj varijanti, koliko me sećanje služi… Nije mi se dalo čekati, mislim da je to bio razlog…

I dalje mislim da je to super ozbiljan camac i da  jedini dolazi u obzir, za sada…

Pajdo,

Slažem se sa tobom… BF me izašao 2200€… Neću više loviti sa ovim, mislim i manje, posto će glava biti fokusirana na propratne stvari umesto na ribolov… :hi:

Svidja mi se i posle mnogo godina, to sam hteo na glas podeliti :stripii: :hi:

Ako odem, biće zajebano :hi:… bolje da pecam