Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

baka

Ja ih imam na Tigar sharku. Od prvog dana su mi najobičnije plastične i mislio sam ih mijenjati da stavim aluminijske, ali uopće nije potrebno, i ove su mi dobre. Kod mene su ti vodilice standardno u bokovima ulaza i na plafonu kabine. Da li je to bolje od običnih vrata? Evo ovako, neko moje mišljenje je da nikad više na te male čamce s kabinom ne bi stavio normalna vrata, samo roleta jer zauzima najmanje mjesta i najpraktičnije je. Ima mi lega isto tako na aluminijskom i također ne pada mu na pamet da bilo šta mijenja.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Stepa

Imao sam ja prije takvo rijesenje vrata izbacio i stavio drvena
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Meni su takva vrata od rolo materijala ok..., sto kaze baka...ova uvijek smetaju kad se otvore...ja kontao da ih prepilam na pola ali sam odustao....koliko kod tebe baka je to zauzelo kabine....ustvari koliko je konstrukcija odmaknuta od plafona
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Vodilice su mi oko 3cm od plafona tako da sam mogao staviti stiropor i još tepih nalijepiti.

maverick

A kud si mi to rekao... :stripii: nisam dugo nista prepravljao na čamcu a u dvoristu je... :uf: koliko kosta ta zezancija
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

i di tih djelova ima za kupit :takoje:

Darko

Slavene , pogledaj kod ovih što rade pvc stolariju , oni trebaju imati tih lamela  i vodilica za roletne , možda čak i restlova pa ispadne jeftino
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

baka

Citat: Slaven  u Rujan 30, 2014, 19:48:32
i di tih djelova ima za kupit :takoje:

Gledao sam Ligu prvaka pa nisam bio na forumu. Ja sam vodilice napravio od nekih aluminijskih U profila koji se mogu donekle savijati, ali sam ipak na mjestu gdje se najviše lomi doštiklao komad. I meni dobro služi, ugradio sam i alarm u roletu pa ako neko obije ima da tuli samo tako.

maverick

Tićo

Gde smo mi od ovoga  :hi: Ovo je savršen čamac  :ok:

maverick

A jesmo daleko...ali jbg...ne moramo biti...ovo mi djeluje da kad bi išlo u serijsku proizvodnju, kao pecaroški čikl i bez ovih ukrasa u unutrašnjosti moglo bi i cjenom biti povoljno s ovim načinom spajanja

Mudri

Ali jel ti vidiš kakvi su to strojevi za rezanje......ne kužim kako ona makina za zakovice radi,turne ju u rupu i s onim pištoljem je zakuje,jel ima neki levat s unutrašnje strane sa istim takim pištoljem  :eek:

kobac

jel pravi onaj brumar čamce s kabinom i koliko bi taj koštao ako je obični cca 2000 e

maverick

Mudri ima čamac s kabinom od Brumara..pa ce ti on znati više o tome

Mudri

Najbolje ti je njega nazvati ili skokniti do Miholjca da vidiš iz bliza onu veliku lađu što je napravio....cijena ti ovisi o tvojim željama,što i kako želiš da ti se radi,ali da je zasada po meni najbolji majstor,stoji,jer je ja mislim jedini ozbiljni ribolovac među majstorima za čamce,tako da puno toga zna,i može ti dati puno savjeta,pored tvojih ideja što i kako napraviti,ako ti treba broj moba pošaljem ti na pp...