odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

raso

jbt, izgledaš kao oni što hodaju po Černobilu :beee: :beee: :beee:

twister011

Greys, da li je to LITE verzija?

Greys

twister011

Pa daj malo vise :help: Kako ti se cini? Da li je stvarno lagano? Ako si imao priliku da vidis i obicna, moze li poredjenje?
I ako nije tajna, koliko si platio?

Greys

Ajmo redom, u isto vrijeme sam kupio (za kolegu) IMAX neplutajući i ovaj plutajući. Oba dva su M veličina. Težina neeeeznatno laška u korist naravno neplutajućeg, ali sam mišljenja da mi ovo baš treba, jer sam u čamcu više vremena nego na obali. E sad, ovo neplutajuće iako M, djeluje manje i jest manje od plutajućeg. Ja sam po svi karakteristikama trebao uzeti S, jer je to do 70kg, ali kad se dobro svežem, zategnem, i najbitnije kada sjednem, nije mi sve našpanovano. Djeluje jaaaako dobro, i na prvu, i na suho, tu nema šanse da te propiri vjetar. Ovo djeluje moćno, i moram naglasiti da je kupljeno prvenstveno za čamac, ne za šminku.
Cijena je svuda iznosila podosta, budući da je upravo sezona krenula, ali smo sredili odličan popust, i dobio ga za 1400kn. Vjerujem da vrijedi svake kune. Slušajući kolege TonyC-a, Mavericka, i ostale, to je to, nema pogreške.

maverick

Odlicno je..ja da sad znam sto znam prvo bi kupio to odijelo pa onda bilo koji stap ili rolu  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

sandra

odjelo je mrak..neče te tu ništa propuhati.. :icon_thumright:
  samo ima li šlic.. :not speak:
nek te služi dobro.. :thumbsup:

twister011

Sandra, odelo je dvodelno a ima i slic :icon_thumright:

Greys, moram da jedno pitanje ponovim, jer je mojom krivicom pogresno shvaceno.

Da li si uporedjivao (ili bilo ko) ovo odelo i isto plutajuca, samo standardne tezine? Tj da li je neko uporedio LITE i neLite?
Hvala i izvini jos jednom :icon_rabbit:

Greys

Aaaa tooo, hm, mislio da je TonyC nešto pričao o tome, jer on ima tu noviju verziju. Uglavnom sva ta odijela, imaju specifikaciju, dakle koliko koja veličina odijela drži težinu, tj za koliko je preporučeno.

maverick

nismo vagali...moja su stara a tonyc i greysika imaju to novo...i osjetno su laksa od mog  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Eeee to me je zanimalo :icon_thumright: Ja imam ABU G., na zalost jednodelno koje nije nimalo lagano :sad4:

maverick

u odnosu na moju velicinu ovo greysovo je kao pero lagano

sandra

aki nekom treba Imax zimska odječa..terno odjelo je..1178.91 kn a plivajuče odjelo 1799.91 kn..
T.P.OLIVARI d.o.o. Samobor ,Gajeva 49..01/3366-042 .. :toothy10:

Darko

ovo plivajuće je greys platio negdje oko 1400 kn :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

Ovo što je Sandra napisala jest cijena koja je sada aktualna jer sezona tek počinje. Ja sam dobio za 1400kn iz nekih drugih razloga. Barem mislim tako