odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

E ovo imam ja i odlično je,uz imaxa plivajučeg  :toothy9:

Khan

Vec par dana gledam ovo isto odijelo sa eBaya da narucim, samo me pati izbor velicine, u SB-u nemam primjerak za isprobat. Jel mi moze tko barem otprlike reci koja bi mi velicina odgovarala, za moje dimenzije 186cm x 90kg  :help:

Juzba

Iste smo i kilaže i visine, moje je XL veličina i odlično je, komotno
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Khan

Odlicno, hvala puno Juzba :thumbsup: ...danas narucujem.

Greys

Citat: maverick  u Listopad 24, 2013, 06:16:30
http://www.angelgeraete-wilkerling.de/catalogue/products/view/25322

To je ono što sam otvorio temu Prologic Thermo Comfort, samo je ovo kamuflažna boja, a ono tamo maslinasto. U Carpologiji maslinasto dođe oko 850kn  :icon_thumright:

Rap

Da li je isto po karakteristikama?

Greys

Dakle, sto se tice vremenskih prilika-neprilika, odijelo je zimsko, no ne dupla jakna kao kod debljeg brata Prologic Thermo ARMOUR, dakle više je za ove temperature, a kad padne na 0 i minus, preporuka je ovaj deblji Armour. Osobno sam ga isporbao, i meni se svidio. No, tražio sam plutajuće

MIKA

ja planiram uskoro kupi nešto za hladnoću, kisu i vjetar i razmišljam između ova 3 odijela

šta mi preporučate od ovog  :icon_scratch:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

Osobno sam na kraju uzeo Imax, iz nekih, meni dobrih razloga, što čitajući po forumima, što iz iskustva ovdje ljudi sa foruma koji provode puno vremena u extra uvjetima na vodi.

Darko

da se nadovežem na greysa : u extremnim uvjetima na vodi  :icon_biggrin:

na slici je imax termo odijelo  , nije plutajuće
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

Extra=extremnim u ovom slučaju  :toothy12:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIKA

da, ovo sa slike nije plutajuce. greys imaplutajuce. ali zasto bvas plutajuce imax. koja je razlika izmedu plutajuceg i ovog sa slike  :icon_scratch:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D