odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TopMix

Juce u Segedinu uzmem odelo "mimikri" pro logic...vrlo povoljno, lagano, dise... nije predebelo, deluje kvalitetno... plus slojevito oblacenje ispod...videcemo..
Imam jedno staro odelo za neke zesce uslove, koje jos uvek radi posao, nalik na imax, znatno teze i ne dise, nepromocivo, pa nesto kontam, sad imam dva, mogu da ih kombinujem, pa da traju duplo duze...
Inace, u toj radnji imaju i najnoviji max5, bas deluje extra, kao i cena...

maverick

165 eura...plus povrat pdv-a...sto izadje oko 130 eura...ako se zezate malo na granici  :ok:

http://laguna-horgaszbolt.hu/?oldal=2&kat=876&termek=20140
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

milan-so

jbte ovo je strava  :eek:
ja planirao sad u subotu da odem do carpologije da uzmem imax-a, al ovo mi lepše  :clap2:
da li je i bolje :sha:

maverick

Ima svojih prednosti i mana nad imaxom...pogotovo sto je imax plutajuci ali za ovu cijenu je bolji izbor...sam ne kuzim u kojem je to gradu...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TopMix

U Segedinu sigurno imaju razna max odela, samo ne znam kako se radnja zove i u kojoj je ulici. Jedino što znam da im je to najopremljenija pecaroška radnja u gradu i da se nalazi u jednoj od glavnih ulica

miha

niriđhaza ili debrecen skroz gore na granici sa ukrajnom .češkom ,rumunjskom ...

mossi

Milane imam baš takvu jaknu, pantalone sam prodao,
ako si zainteresovan dođi probaj i dogovorićemo se.   :takoje:

mossi

maverick

mossi

Računajte na grubo 1 kuna 15 dinara.

Mornar Popaj

Citat: maverick  u Prosinac 02, 2014, 16:08:16
Ova plava mi je ajnc a  :ok:

Nevjerojatna jakna, kad ju ugledaš zaljubiš se na prvi pogled. A kad uzmeš u ruke, imaš šta držati. Čuvala mi jedna prodavačica u skladištu na Rabu cijelu zimu, proljeće i ljeto. Danas mi dala još i popust :glasses9: tako da sam ju platio 520 kn

U ovratniku je kapuljača, sa strane ima jedan patent zatvarač da olakša oblačenje i skidanje. Jedva čekam zimu
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

DIDAPATAK

..jakna je odlična  :clap2:..a ti sad budi pravi pa se revanširaj trgovkinji kako treba :love3:
.. :baba:

Mornar Popaj

Dobila je ona svoje više puta  :occasion14:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

Pa kud ste već zapeli sa zimskim jaknama,ja još tražim odgovarajuće tange za ovo godišnje doba.