odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Citat: rj  u Siječanj 13, 2016, 08:02:23
stepinjo ...bolje i jeftinije ti je štrik povezat oko noge ...ono ispadanja radi  :rofl2:

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Imaš piće za ovo! Nije to primenjivo samo za njega.
Možda i sam napravim neku vrstu karabinjera, pa se prikačiš po potrebi.  :takoje: :ok:

rj

ja to napravim djeci kad sam na Dravi ...pjesak ...igračke ...kolac -štrik-noga  :ok:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Batica

Svidja ju mi se odela.
Samo previse sljaste, kao djubretari.

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

TonyC

Nemojte tako , stepa je moj drugar  :rofl2: :rofl2:

mossi

Citat: rj  u Siječanj 13, 2016, 18:16:53
ja to napravim djeci kad sam na Dravi ...pjesak ...igračke ...kolac -štrik-noga  :ok:

Ja dosta često pecam sa prednje palube, dok izroniš, već si prošao krmenu dasku, vratiti se ne možeš.
Nije leto ..  :no:

nekinho

Ekipa gledam što pišete, pa me zanima ima li tko iskustva sa ovim odjelom... jeftinije mi se čini od ovog što ga uzeo kolega par postova ranije...
uglavno, ako neko ima isto, kako se pokazalo...???

http://www.sportsdirect.com/dunlop-floatation-suit-630054?colcode=63005457

Isplati li se to uzeti ili ne

No

Citat: Mornar Popaj  u Prosinac 13, 2015, 02:55:19
Evo svakodnevno koristim ovo sa Sportdirecta, i malo je riječi kojima bi opisao zadovoljstvo najbolje potrošenih 100e za neki komad ribolovnog pribora.
U kombinaciji sa Lemigo čizmama, raj se preselio u moj čamac i napokon mogu satima sjedit u čamcu, bez ikakve pomisli na hladnoću.

maverick

Da isplati se, ima ga par kolega i odlično je za taj novac
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Bole123

Gdje u  Osijeku ima imax odjela trebam za probu zbog veličine za naručiti

fire193

Mislim da sam vidio u onoj trgovini kod bijele lađe...

No

Ovo plutajuće odjelo poklonio mi je nećak koji živi i radi u engleskoj.
Pošto ima novca više nego ja, nisam mu ni pokušao  kupovat nešto za uzvrat.
Kao pokušaj izražavanja zahvalnosti, danas sam mu napravio  portret na drvetu,koristeći lemilicu.
Nadam se da će mu se svidjet.

pajdo77

lijepo,bavimo se pirografijom malo u slobodno vrijeme? Gledao sam neke radove i to je umjetnost,tu nema brisanja i popravaka. Svaka čast :hi:

Bole123

Mani se pecanja ovo je umjetmost

No

:uf: A ne ništa bez save,savskih jutara,dana i noći. Ovo radim za drage ljude, onako. Ostavim trag u vremenu. S vremena na vrijeme me uzme pa palim po drvetu.
Ne smatram to umjetnošću.Ja sam samo divljak koji s vremena na vrijeme proleti kroz područje.
Umjetnici to rade i žive iz dana u dan.
Pecanje je moja umjetnost.To je moja igra i inspiracija.Sam boravak u divljini je i više od pecanja.Ništa bez toga bar za sad.  :icon_thumright: