odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Citat: Greys  u Studeni 20, 2018, 23:25:13
Citat: maverick  u Studeni 20, 2018, 22:06:07
A nazalost....uz dobro odijelo i čizme...helanke su najbitnije  :stripii: dobar aktivni donji veš je ono sto grije a nekako uz bicikl naučio sam i nositi to usko  :stripii: A kupicu...kad nema sta drugo  :uf:

Kvalitetan ''prvi'' veš, te slojevito oblačenje ispod glavnog odijela, ključan je faktor da se nesmrznemo. Naravno, sve počinje od nogu ili ruku. Pogotovo mi slabocirkulirajući  :stripii:  Zato dobre čizme, ja imam one -50 sa pravom vunom, čarape su domaće fusekle, i uvijek rezervne, jer čim se imalo hoda, i noga se upari u svemu tome, počne da se hladi, operem noge u ladnome Dunavu, obrišem ručnikom, nove čarape, i možeš ponovo satima.  I još svemu, prave rukavice. E tu je već problem naći da možeš bacat, kopče mjenjat...

Za neke velike minuse  nisu,u ovom periodu rade posao odlično... Ja u onim debelim rukavicama ništa ne osetim....

maverick

Ove Imaxove su dosta korektne, ako ti odgovara veličina i nisu prevelike...fino se s njima moze jigati i povlačiti sidro...ne propuštaju...i onako...osjeti se fino i kad jigaš....Mi ih imamo većinom svi...

https://kapitalac.com/predator/odjeca-obuca/imax-baltic-glove-black.html
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Te sam i ja juče uzeo 20 evrića..
Mislim da su OK.  :icon_thumright:

Za mene smrznutoga .. bolje da idem na kuvano vino sa Pajdom nego na pecanje..  :ok:

pajdo77

Nije jos izmisljena ni obuca nit odjeca u kojoj je meni pre vruce. Ugodno mozda al takvu jedino u Nasi trenutno ima

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

I ja sam po prirodi zimogorzan, pogotovo sam tesko preživio prošlu godinu nakon onih gubitaka kilograma...dosta tesko sam se prilagodio i puno manje pecao...Ove godine sam puno spremniji  :stripii: ali sam i dalje zimogrozan...Mada, odlučio sam sačuvati zdravlje i ne jurcati baš po onim minusima kako sam to radio prije...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ma plus svega sto navodis ne osjecam se ugodno na vodi u neko zimsko doba dok me brije vjetar,zaljeva dosadna kisa ili susnjezica. Na vodu idem iskljucivo zbog svog uzitka,ne zbog ribe a kako ne uzivam u navedenim trenutcima po hladnoci slabo izlazim na vodu. Skocim ponekad do flotile da me zelja mine na dva sata maksimum i bjezi kuc. Nisam toliko zimogrozan vec mene hebe to sivilo,gole grane,nema one pozitive uz vodu,rauba,nema ptica,nema zelenila. To meni nedostaje a zime je bilo i bit ce i ljudi ce uzivati u njoj ali to nije moj dir ni dok sam bio mladji a vidim da se od tada nisam promjenio

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

SMT

Normalno rezonujete.

Kad izjuriš neke svoje rekorde, upecaš neke svoje ribe, “spustiš loptu”...
Prošli vikend već nisam uživao, bez obzira na garderobu... Brz čamac bez konzole/kabine, brije na sve strane...

Mislim da će ove zime biti i malo pecanja sa obale

maverick

Upravo tako, mi odemo kao na pecanje s obale, slanina...vatrica, malo šetnje i kuci...Dodje to s godinama...više nisam tako revan na ribu...sad sam vecinu toga sveo na uzivanje...

feco

Ma naravno. Nisam ni ja više za pecanje u bilo kojim uvjetima...ako pada, ako je minus ili jako piri ne idem na vodu....ali ima puno onih mirnih zimskih dana kada je temperatura plus nekoliko celzija, bez padavina.....e to ne propuštam.
Doduše ja sam stalno uz vodu, pa se puno puta,u lošem danu, da ukrasti dva-tri sata za isploviti.  :hi:
BRZO I BEZ VEZE

majstor

Citat: maverick  u Studeni 21, 2018, 10:59:11
Upravo tako, mi odemo kao na pecanje s obale, slanina...vatrica, malo šetnje i kuci...Dodje to s godinama...više nisam tako revan na ribu...sad sam vecinu toga sveo na uzivanje...
Sve si napisao pa ne moram ja. Ni štap ne sklopim i pružam moralnu podršku onima koji love. Malo se smrznem da bolje spavam. Imam kolekciju odjeće i obuće koja mi ostane doma. Ne volim zimu. Od muke kupim hrpu nepotrebnog pribora koji mi se poteže bez veze.
Opušta me i sam boravak na vodi. Posebno je dobro kod križničkog mosta jer je osvjetljeno pa mogu doći i poslije posla.

maverick

Nekako sam uspio spariti situaciju a da nije ni malo ni veliko....

feco

BRZO I BEZ VEZE

dravski pecaros

Citat: maverick  u Studeni 23, 2018, 17:43:08
Nekako sam uspio spariti situaciju a da nije ni malo ni veliko....

od onolikog čovjeka ostali samo dugmići  :eek: :eek:    :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2:

TonyC

Još malo pa prelazi u pero laka kategorija.

maverick

Napišem poruku i obrišem...neću ništa reći sem da znate da sam tu i da vas čitam  :stripii: