odijelo za zimski ribolov

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 21:02:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

toktiz

To je isto kao i imax, samo kod imax-a moraš dati još 600 kn da nemaš takvu žutu kapuljaču. ;D ;D ;D

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

IVEK 85

Citat: dus  u Prosinac 11, 2012, 09:51:49
ja sam kupio mustadovo prije cca 2 godine u udici na popustu oko 800kn,zadovoljan sam skroz sa odjelom(neprokišnjava)na -15 u ćamcu kad se zakopčam samo mi oči vire , kao da sjedim kodkuće u fotelji  :be happy:

To stvarno nije puno,treba tempirat božični popust!

dus

nije puno para da! vanjski dio je sa nutarnje strane gumiran (nepropusan),ispod toga ima prošiven onaj klinac što je sa nutarnje strane jakni(ne kužim se baš u materijale za šivanje pa ču to na seljački)pa ponovo sa filcom(nešto kao futrola za zimske hlače, pa sa neoprenom kod ruku.  :beee:  doljnji dio je na tregere do sisa sa kopčama dole kod čizmi , tako i na rukavima .
jako visoki ovratnis u nekoliko slojeva.   ma ima toga kažem ti kad se zakopčam skroz i vozim čamac na -15 imam osječaj da sam u kući u fotelji. ali ako nemaš dobre zimske debele čizme đaba ti odjelo  :toothy11: :be happy:

Darko

kakvih -15 , pa čim je 0 ti neizlaziš nigdje
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

IVEK 85

Bez dobre obuče đaba sve to,baš ču pogledat kolko je u olivariu il ko je več uvoznik za mustad! :blob3:

dus

mislim da je to stara serija ,imaju već novu ,bit će dobro ako ju nađes a i vjerovatno ćeš i jeftinije proć!

marinela

Božični poklon malo uranio pa stigao danas,ali ne ulijeva mi baš povjerenje,iako je Kormoranovo .nekako mi je tanano ikao piše da je vodo i vjetro nepropusno
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

maverick

ja sam mislio da si ti dama...a ovom na slici fale brkovi i isti je kao ja  :icon_biggrin: sale malo....solidno je to odijelo...nije u klasi imaxa i slicnih tvorevina ali nije toliko ni lose...pogotovo s obale kad uvijek u nekoj gadnoj vremenskoj neprilici mozes otici u auto ili pod kisobran.... :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

marinela

Zar ne vidiš da sam se za fotkanje sredila i obrijala,sva sam se dočarala  :icon_thumright:
U nedjelju bi trebalo biti krštenje odijela pa vam javim da li je čemu ili ničemu  :icon_biggrin:

rj

di je mačak da prenese utiske o spro odjelu  :be happy:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Retfalački mačak

Citat: rj  u Prosinac 14, 2012, 08:35:51
di je mačak da prenese utiske o spro odjelu  :be happy:
Tu sam. Vidio RJ jučer da je odijelo na dijelu desno od koljena zaderano. Ja to nisam ni primjetio. Sječam se da sam zapeo udicom, ali nisam vidio da sam  i prokinio. Odmah jučer ga fino zakrpao. Dva dana ga nosim i za sada zadovoljan.

simba

Citat: marinela  u Prosinac 14, 2012, 08:17:35
Zar ne vidiš da sam se za fotkanje sredila i obrijala,sva sam se dočarala  :icon_thumright:
U nedjelju bi trebalo biti krštenje odijela pa vam javim da li je čemu ili ničemu  :icon_biggrin:
imam isto odjelo,za pecanje sa obale će ti dobro poslužiti ali na minusima u čamcu je čista nula

zrinkoos

Citat: marinela  u Prosinac 13, 2012, 21:54:12
Božični poklon malo uranio pa stigao danas,ali ne ulijeva mi baš povjerenje,iako je Kormoranovo .nekako mi je tanano ikao piše da je vodo i vjetro nepropusno
ja ga imao proslu sezonu i nisam zadovoljan,sve sto pise da je nepropusno je netocno,totalno je propusno na sve!!! i lagano se kida,donji dio mi medju nogama osao nakon par pecanja a jakna je jos u zivotu al nemam pojma gdje je!!!!

marinela

Prvi puta sam ga jučer obukla i nije nešto ekstra toplo no srećom ponela sam za svaki slučaj pamučnu trenerku ispod  pa nije bilo problema,za kišu još ne znam to tek moram probati no čizme su me razočarale.Elviton sa krznom isto nepropusne,ali noge su mi ozeble da se valjda još i sada nisu otopile  :icon_biggrin: