najčudnije što ste upecali

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 22:15:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zvona

da ti budem iskren nemam pojma.. Boga pitaj od kud je došao kod nas.. podsjeća me na ono kad tip  stoji na zadnjem kraju čamca i kormilari s takim velikim veslom..nadam se da sam se dobro izrazio.. al voda ga je okretala pa sam mislio da je kakva somina na štapu  :toothy9:

Greys

Haha, strava, zvona zvona, dobar fajt  :toothy9:

zvona

bome je bio dobar..oko 50m prije onog granja sam ga digo a voda brza..pa ga okretala u vodi..ja popuštam mašinu pa vuci vuci..kad ono veslo bio sam ljut.. al dobar fajt..  :icon_biggrin:

maverick

A na nekoj staroj ladji...ima sigurno muzejsku vrijednost
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

neznam dali ima muzejsku vrijednost jer se vide ostaci bolje na njemu i dosta je dobro drvo.. nije čak ni crno od mulja  :icon_scratch:

milan-so

Ja sam jednom izvadio cipelu kod Bezdanske čarde. 200 metara niže sam skinuo patku u letu sa Smithwick-om. Medjutim, apsolutni šampion je "kockar" - na DTD-u je na džig izvadio sekiru u solidnom stanju ... i odmah je pustio ... C&R
:toothy12:

asantovac

Prošle godine na savi kod Županje momak do mene ublinkao kalašnjikov

Greys

Citat: milan-so  u Svibanj 20, 2013, 14:59:05
Ja sam jednom izvadio cipelu kod Bezdanske čarde. 200 metara niže sam skinuo patku u letu sa Smithwick-om. Medjutim, apsolutni šampion je "kockar" - na DTD-u je na džig izvadio sekiru u solidnom stanju ... i odmah je pustio ... C&R
:toothy12:

haha, majko mila  :toothy9:

miha

ribari starijih vremena probuši stranicu na čamcu i stavi konopac zatim provuče velso i snjim upravlja čamac a drugom rukom otpušta mrežu i curi po dravi savi i dunavu .stari majstori su to koristili on veslo mreža i čamac i nitko mu nije tebao .ovo sam vidio i na dravi u novije doba rjetki to rade ali ima ih .

zvona

miha moguće da je od tog..kad se osuši spremit ću ga i neka odmara na suhom..

silure

Prije 3 godine imao sam i ja jedan dobar ulov...jedno jutro pecam teskim priborom mamac mislim zelena glista i kad ono hop hop i vani je..ulovio sacmu za kedere u super stanju...i nisam je pustio nazad nego odnio kuci i dan danas me sluzi za kedere koji uvijek zatrebaju...eto pokusajte i vi sa zelenim glistama...hehe

čikov

:wonder: :wonder: :wonder:

...neki dan bio na blinkanju na Dunavu malo,i pogledam u plićaku kako se digla mala škljoca na površinu i kako ju veća od nje zgrabi za pola leđa i odvuće u dublje,gledam i nevjerujem a čuo sam takvih priča,bacam ja dalje svoju gumicu i osjetim udarac,kontriram i osjetim riba,mislim si super taman  sam se malo razbudio jer neće ništa,kada ono iznenađenje ovu malu sam zakačio za trbuh a veća ju drži za leđa stisnutu i dižem iz vode oba dvije,naravno da su puštene da plivaju Dunavom i dalje,mada je ova manja bila prilično oštečena ali možda i preživi.... :blob8: :blob8: :blob8:
Ako ne znaš šta da radiš,pitaj ženu...:):)

Jožef1

Dosta godina prije, bacao saćmu  ispod Zmajevca (lovio kedere) i ulovio pet zmija! Nikad više tu saćmu nisam uhvatio u ruke brrrrr.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

twister011

I evo, posle panike koja se rasirila poslednjih dana po Skandinaviji, kupaci i pecarosi mogu bar malko da odahnu :hello2:
ne zna se koliko ih ima, ali je uteha sto je jedna uhvacena :blob6:
http://www.pressonline.rs/plus/zanimljivosti/282690/video-svedska-ulovljena-riba-koja-grize-testise.html

Drage kolege, lepo spavajte i cuvajte svoje potomstvo :icon_thumright: Mislite o tome kada vam rashladjivanje u reci padne na pamet :toothy2:

maverick

Bitno da ne grize djoleta...a spremnici ionako vise ni ne trebaju  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"