najčudnije što ste upecali

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 22:15:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Stepa

Slaven,Raso  :violent1: Žuti karton :laughing7: :evil6: samo na žderacinu mislite :jede: do kraja će  :red_indian: završiti u loncu :stripii: ili na nemilosrdnoj rotaciji uz pomoć hepo kocke  :stripii: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

rj

Citat: TonyC  u Srpanj 28, 2014, 23:46:24
sezona je dobrano krenila , pa tako i sezona čudnih ulova !

danas ( prije 2 sata ) sam opalio dabra sa voblerom !
Štap cd 32g
rola shimano twinpower 3000 pg
struna 10 lb pp
vobler original 11 cm

dabar - pol metra
5 kg cca

zamaranje je potrajalo s obzirom da je maverick morao priskočit u pomoč kako bi ga oslobodili !

tehnica : c & r

:rofl2:

šišmiš...sova ....to sam ulovio al dabra nikad  :no:  :clap2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Kugla

Žale mi se neki ribolovci da kod nas u Petrijevcima na onom ribnjaku zadnje vrijeme malo malo pa se nekom zakači zmija za udicu, kažu nimalo ugodno kad ju treba skinuti.

dravski pecaros

Citat: Kugla  u Srpanj 30, 2014, 06:02:44
Žale mi se neki ribolovci da kod nas u Petrijevcima na onom ribnjaku zadnje vrijeme malo malo pa se nekom zakači zmija za udicu, kažu nimalo ugodno kad ju treba skinuti.
i patke pecaju

ps

Prije nekih mjesec dana izvučem sajlu ručni rad, jedno pola metra, može šajzika kamion šlepat,   kopča oko 4cm, klještima jedva da je možeš stisnuti, na njoj kašika 20g, šlag na kraju, sve to na nekom najlonu 0,15 kojeg kidaš kao konac.  :rofl2:   

kuka

Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

Alija

...štuka sa nekim genetskim poremećajem ...

vedro

krasno namontirana kompjutorska slika :clap2: :red-card:

zvona

Kratko javljanje..riba od 36kg je na suhom..pogađajte koja

umpahpah

šajzika

Audentes fortuna iuvat

zvona

Mjereno je u librama hehehe ima oko 16kg  :D

raso

Kakav sam ja maloprije imao udarac, došao na ruđera :stripii: :stripii: :stripii:

zvona

Tražeć smuđa zakačim amura za leđa šedom..borba je bila nevjerovatna..lesath se vrhunski pokazo..borba je trajala oko 10min..e sad pitanje dal su se tu amuri grupirali za zimovanje il su bili u prolazu?

Jožef1

život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....