Lip Grip

Autor Darko, Studeni 19, 2012, 22:21:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

dali koristite ovu spravicu

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

koristim..i te kako..i nedavno nema cim opalim smudja po glavi s lip gripom i sad mi naravno treba novi...BOGIN lip je extra ali takva mu je i cijena
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Brus

Imam odličan grip ali i dalje smuđeve prihvatam rukom  :dontknow:

Dibidus

po meni - gruba i neprecizna alatka, meni u čamac neće... meredov majka...

TonyC

Imam lip , meredov i kuku !
Meni se više nemože desiti da velikog smuđa privacam rukama !
Toliko sam udarao stapom po camcu da su okolni pecarosi sa obale u tisini nestali bez traga !

mossi

Imam meredov(a nekoliko) i malu Rapalinu teleskop kuku.
Lip grip nemam, a ko zna, možda ga i nabavim?!
Ali mi nekako nezgodan.. Dunav, čamac... neeee

BORKO

Kao i kume, ne prepuštam slučaju ništa ; meredov, lip-grip i telescop kuka... 8)
Ðe ronimo ?

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Ma daj, pa taj Boga košta ko suvo zlato, jel vrijedi to toliko, i zašto?  :not speak:

maverick

vrijedi mozda...ali je dobar ...ne krive se sama klijesta...mozes s njim da tuces ribu sto s ovim obicnim ne mozes  :icon_biggrin:

Greys

Hahaha, to je to Maverick, nosit cu ga i u autu, kao zaštitu, za nedaj Bože  :toothy9:

maverick

onaj dugacki je svakako ozbiljna alatka...

dujo rjecni vuk

turbler

Citat: maverick  u Siječanj 22, 2013, 23:31:52
vrijedi mozda...ali je dobar ...ne krive se sama klijesta...mozes s njim da tuces ribu sto s ovim obicnim ne mozes  :icon_biggrin:

Kad usmrčuješ (humano) ribu gripom okreni ga naopako, primi za kliješta a udaraj drškom, to mogu podnesti i oni najjeftiniji gripovi.
Ja ga inače rijetko koristim, večinom u situacijama kad radi trokuka nije siguran prihvat rukom, imam ron thomsonovu kopiju berkley-evog gripa i za 80kn je predobar.
Žalosno je da se vidi na mnogim slikama sa ulovima prvenstveno večih štuka, kako se nepravilnim rukovanjem gripom rade velike ozljede na čeljusti, a to je naravno veliki problem na sve brojnijim C&R jezerima sa štukama. 

maverick

Mahom sam na jednoj udici...a skuzio sam dok sam potrgao dva da treba ruckom...sad sam se opremio malim bezbolkama i sve je pod kontrolom  :thumbsup: