vertikala

Autor genjura, Srpanj 24, 2013, 22:00:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Milija uspjesnost preskakanja po krsu mi je poznata, ali ja svaku disciplnu gdje mogu sjesti smatram odlicnom  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ive

Smuđ napada i inače od glave..
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Greys

Gle, neki dan su događanja bila drugačija, klasično propucavanje, sad niti jedan, nije slučajnost

Ive

Citat: Greys  u Studeni 09, 2013, 18:57:42
Gle, neki dan su događanja bila drugačija, klasično propucavanje, sad niti jedan, nije slučajnost

Ma znam..meni se često događa da jedan dan se kače sami a za koji dan već jedva možeš udarac primjetiti.Razumijem te prijatelju u potpunosti.
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

kawasaki

danas na vertikalu rj i smuki silikon sitni udarci u glavu  :thumbsup:

a udaraca skoro milion  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

twister011

Citat: Ive  u Studeni 09, 2013, 18:55:10
Smuđ napada i inače od glave..

Naravno, pretekne plen pa se okrene i tako dalje :toothy12:
Posebno krupni :icon_biggrin:

Greys

Mene ozbiljno zanima, ako netko zna, baš u ovom slučaju, vertikala, zašto danas sve koje sam uhvatio i kačio, kačio sa strane?

kawasaki

jel koristis klasicni jig ili malu udicu i trocu  :hello2:
Brzi od Bolena.

twister011

Citat: Greys  u Studeni 09, 2013, 20:18:12
Mene ozbiljno zanima, ako netko zna, baš u ovom slučaju, vertikala, zašto danas sve koje sam uhvatio i kačio, kačio sa strane?

Ajd sad ozbiljno.
Na vertikali se i inace teze kaci ili lakse otkacinju. Ako uzmes u obzir u kom pravcu varalica nailazi ka smudju, kako je on guta, gde se nalazi konac, sve je jasno.
Varalica ne kaci sa strane ako ulece glava prva, vec ako hvata gumu. Iz istog razloga je vecina sarana koji udare na tvistera uhvaceno za obraz. Ma koliko drugi u to bili ubedjeni, sigurno ne zato sto ih konac prebaci, pa kada povuces, bas se zakaci pored usta.
E sad, sve je ovo misljenje jednog od nas i makar ja bio siguran da je sve 100% tacno, to ne mora da znaci da sam u pravu :toothy9:

Kugla

Kugla

I još jedan lagano niz vodu

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Pitanjce jedno..vertikalom možeš ić po danu po jakom suncu? Nemora bit tmuran dan itd?ili je tad bolje zakačit kedera na jig glavu i s njim probat?

maverick

A nekad hoce na kedera nekad na gumu , ja kad sam sam u čamcu a ne znam sta bih radim vertikalu s dva stapa na jednom guma na drugom keder ...i mozes kad hoces...

Kugla

Ovi se porazbijali od smuđa, i to sve lijepi komadi. Ja sam probao tu vertikalu ali bez sonara nema smisla, kačim, zapinjem a i voda je na nekim dijelovima brza pa me prebrzo nosi, nešto i nisam na ti sa tom vertikalom