Kutije za varalice

Autor maverick, Studeni 20, 2012, 15:28:33

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Juzba

e, tu ima dosta pretinaca i svakakvih stane :toothy9:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

dravski pecaros

ako kome treba u lidlu ima po super cijeni 22 kune kutija 36x25x6 cm..pomične pregrade

No

obično kad krepa alat ostaje kutija, malo se pobrusi višak pregrada,malo se napravi novih pregrada i dobije se kutija xxxl.

miha

meni to za sonar ...ni komarci joj nemogu ništa.... :stripii:

maverick

Te dvostrane su odlične...meni su pomale...ja imam one iz metroa za alate...vijke ili za sta su vec namjenjene...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Zagor

Ma nisu one male, već imaš previše voblera  :stripii:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

pajdo77

Tebi treba kutija od klavira kolko toga imaš

No

Citat: No  u Ožujak 09, 2016, 14:35:17
obično kad krepa alat ostaje kutija, malo se pobrusi višak pregrada,malo se napravi novih pregrada i dobije se kutija xxxl.

Pošto je Sava haj i ima se vremena,radio sam redizajn kutije za varalice. Pregrade od lesonita zamjenjene su plastikom i promjenjena je koncepcija samog sadržaja.

maverick

I ja volim uredne kutije...ovo je moja rapalina kombinacija za Dravu...ssr 5,7,8,9...malo orginala , huskiya..cd..One velike drzim u drugoj kutiji....

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Gume su druga priča, prva kutija...prva postava...plus one kante od jupola korištenih, plus jedna kutija rezerve, plus nesto u čamcu za nedaj bože , plus malo na zidu...plus malo sakriveno u gepeku auta  :stripii: :stripii: Glave od 3,5-5-7,5-10-12-14-18-21-25-30 plus one veće za Dunav..te ni nenosim svaki dan sa sobom  :stripii: Plus fetiš kapa za sreću...ako odem na vodu bez nje...ladno se vratim kući...u zadnje je vrijeme drzim u čamcu jer se porilično raspala...ali dugo godina je neizostavni dio pribora  :stripii:

Šokre

Ne djelujes mi tako praznovjerno uzivo

Fetish kapa

maverick

:stripii: A onako...ne idem bez nje na vodu i to je to...jedno vrijeme sam furao crvenu trenerku... :stripii:

Darko

a roza tangice što neskidaš  :stripii: , to se nehvališ  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

To je "naša" stvar i nisu tangice nego bokserice  :stripii: