Honda

Autor Tićo, Studeni 20, 2012, 16:53:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ervin

U ovoj konkurenciji vidi se da je SMT najbrži... :headbang:

ossa

Zato i fata najviše ribe :)
Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Komšiluk moj :hi:...

Ide to sve dobro, love momci ozbiljno, zajednicko im je da “ne lade” sve tri Honde...Biće servisa :stripii:...Mrtva je trka koja će prva “crći” :stripii:...

Masher je ozbiljnije korito, nivo opreme veći... Ovaj moj dođje kao letva sa Hondom 50ks naspram njih... A jesu me stisli :stripii:

Nego, pijem juče kafu pre poletanja, pa gledam te poslagane Hondice... Lepo za videti :hi:

Ovaj sivi masher će preci na Yamahu, kaže da mu boja bolje ide, pa dok smo na okupu...

Rap

Lakše je prebojati kapu  :uf:

ossa

Joco jesu to isti motori ? Ovaj tvoj izgleda nešto uži od ovih komšija ( verujem da je zbog perspektive ) ? Ovom levom broj 50 na gore, a vama dvojici na sredini kape...

SMT

Mene zakinuli u materijalu :stripii: Slim varijanta, prati liniju camca :stripii:...

Dva su identična, treći je ta mislim kozmeticka razlika u kapi...

ljuska

SMT

Evo se i Zoki vratio na vez, ugradivao min kotu, kompletni smo... Em ima aluminijumski camac, jači motor, sad još stavio i min kotu... Udaljili smo ga malo od nas, nije u redu... Sad ćemo i ovog sivog mashera, jer nema JP i ima ovu tracker konzolu, to je bas bzv...

Ja tu ispadam “ ko mali remorker”...

Zajednicko nam je da ovi gore iz NIS- trljaju ruke, fino ide gorivo kroz motore, kako pecamo džabe se vozimo... Al uz kafu dobijemo žvake gratis, akcija!

Honde... 3x 50KS VS 60KS... Počinjem verovati da su to dobri motori, rade i ne kvare se :hi:!

Rap

A jel ima separator?  :toothy9:

Prava ergela,motori vrijedi pažnje   :icon_thumright:

SMT

:stripii: :hi:

Pa znaš šta, ovi imaju sve, ozbiljni tipovi, samo cute...  Suvi im čamci uvek, svetla, imaju i za jesti :stripii:...Ja nemam ništa osim rezervne garderobe, klot varijanta... Od dodatne opreme imam 2 držača stapova, tu sam se otvorio za 2x po 10€...Jos  mi Zoki vodu izbacuje, nemam za pumpu... Imam dugačak telefonski imenik, uzdam se u to :stripii:...

P.S... treba mi neko svetlo ozbiljnije u čamcu, trebao bih se pozabaviti sa tim...

mossi

Komšina MinnKota, pramčana baš brutalna!  :ok: :notworthy:

ossa

Družina pozdrav
Može li mi neko reći da li je svejedno kada se motor podigne iz vode posle vožnje u kom se položaju ostavi podignut ? Na levu ili desnu stranu ? Kod mene skoro svi drže na levu stranu , a nas par na desnu. Ovo me zanima za model 15 i 20 ks .

Ja moj ostavim ovako

Da bih lakše spustio jer je kopča onda slobodna . A ostali okrenu na drugu stranu , i onda se verovatno hebu da ga spuste. Logika je takva većini jer se sa ove strane nalaze postalja koja se vide za polegnut horizontalan stav, koje nije upitno.

P.S. ovaj momenat u user manualu nema. I ja smatram da je nevažno na koju stranu je motor okrenut.

Gremlin

Mislim da nema veze - dok je na čamcu dižeš onako kako ti je lakše i prisrupačnije.
Kad skineš sa čamca postavlja se na tačno označenu stranu.

:occasion14:

maverick

Ona stvar je na lijevo i motor je na lijevo  :stripii: motor nakrenem na tu stranu da teziste bude na toj strani čamca zbog odljeva u samoprazneci dio...A inace motoru ne smeta da je nagnut na bilo koju stranu. Ima dosta korisnika koji ni ne dizu nogu iz vode a to je mislim najlošija opcija zbog obrastanja pete...i kanala koji vuku vodu prema gore
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Citat: šajzika  u Siječanj 16, 2022, 20:28:29
Citat: maverick  u Siječanj 16, 2022, 20:19:09
...Kad jedno jutro Šajzika napise da je kupio Hondu 50 ks i taj g- lider...gasim forum...Nema dalje ...igrica je gotova kako bi moj drug Buhin rekao  :stripii: :stripii:

Ne sekiraj se. Necemo gledat taj film :stripii:
Nisam taj kalibar :hi:
Onaj zvuk honde, onaj rad, to me oduševi svaki puta iznova kad sjednem u camac. Tu se slazem  s tobom maksimalno.

Usla u 5 godinu… Zvoni i dalje dobro, mrvi kilometre… Hoce li crći? Ne verujem, Honda je to… ja i ne znam jesam svecice menjao uopste… Akumulator nisam sigurno, radi kao prvog dana, meni to neverovatno za 50-60€…

Sa ovom pamecu, ako budem imao volje za kupujem-prodajem, uzeo bih novu istu… Za ovu yogurt ambalazu, to je to… Ako ovako nastavi da radi i u godinama koje dolaze, sta to i menjati…

Da se ponovo nerviram hocu novu kapu ili petu izgrebati negde…

Nisam pametan… Radi uglavnom, meni je to samo alat iz tacke A u tacku B… Ja uopste nisam impresioniran sa tim brzinama na vodi, meni je to sve pre sporo i pomirio sam se sa tim… Ne moze to bolje…

Jbt, ide Marijo brze na biciklu od 60km/h… A mi tu uvalili 15.000 zetona za tu brzinu…

I dalje mi nije jasno, sta tu kod tih vanbrodskih motora od 50ks, kosta toliko…