Honda

Autor Tićo, Studeni 20, 2012, 16:53:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ossa

Ova je plastificirana, i trajaće duže nego da nije.
Naidju krize, drukcije grize...

marina1983

Dal je bas tako ne znam , pre ce biti da propada ispod te boje , barem je moja takva bila.
Samo razmisljam kako alu čamac pa traje.

SMT

Očišćena peta… “Zvoni “ ona dobro na gasu…

SMT

Za 50-tku… ide servis… sva oprema Hondina…

3l ulja (2,3 ide u motor)
Filter ulja
3 svecice
Ulje za petu imam od prošli put

Sarafanje besplatno, izlazim iz garancije svakako…

Sa postarinom materijal oko 75€…

Sredim to, pa opet 5 godina ništa…

Dobar je to motor… Radi kao sat… Možda bih opet istu kupio :hi:

maverick

Bas me zanima koliko imas radnih sati  :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Samo Dunav zna :hi:

Prikopčacu je jednom kad ovi serviseri budu u Marini…

Ja osim oguljene pete i onoga da vise nije novo, ne vidim bilo kakvu promenu u radu…

Da kupim istu takvu novu, ne znam šta dobijam…Dve stelle, dva GL , koja zelena + Honda, moglo bi se to… 60-tka mi se svidja ali nemam ja čamac za to…

Da ulazim u neke aranžmane čamaca, uopste mi se ne da…

Sledecu godinu ako ostane kod mene, neću menjati onda još 5… Koliko ću još godina biti motivisan za varalicarenje, videćemo… Konzumiranje Dunava i na rekreativan način je opredeljenje trajno…

Milion je pitanja…

maverick

Sad definitivno nije vrijeme za neka skupa mijenjanja...bar dok ne vidimo u kojem smjeru ide trziste...Odrzavanje onog sto imamo je sasvim dovoljno za ova izazovna vremena. Što se tiče bas te Honde...moja prva zelja...ali siguran sam da tu nekih odstupanja u kvaliteti nema...Pogledaj samo ove na moru sto su u charteru...pa to su radni sati u godini koje mi ne napravimo za desetak
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Impeler za 25 ks… price

alexdja

To je džabe...

Za Suzuki 20, može samo da se kupi set impelera, ne može samo impeler (ako hoćeš original od ovlašćenog distributera) i koštao je 50ak € pre godinu i po' dana...
       Nema više divljeg bučka. :no:

marina1983

Honda  , šolja impelera i impeler u orginalu sa rukama majstora 150e za 35 hp.
Platio prosle godine.

maverick

E za kakav tim su nekad vozili Tico i SMT...5.0....v8 ...atmosferac...350 ks...a sad te ih hebe pumpa te filter...sreca pa im je mossi blizu pa on jos ima smisla da vidi di sta steka

https://www.jutarnji.hr/autoklub/video/honda-je-napokon-izradila-prvi-v8-vtec-ali-ne-za-aute-mocni-5-0-litras-isporucuje-350-ks-15379517?fbclid=IwAR3nPc3Cz2hZ9irccqbjMOzFyE3VTU9veo-69SQD6Ui1JsgEiVKuoTJ0t5M

SMT

To je kao da smo igrali za Real Madrid, pa sad prešli u Al Ahli... Razumem Benzemu i Ronalda ali mi još nismo na kraju pecaroske karijere, koji nam k bi, ja ne znam...

Živ čovek pogreši... Sad nam i Rusi na NIS-u krivi za gorivo... pored pred filtera stavicemo i pred Yamahu od 8ks... da budemo sigurni...

Nikad nisam ostvario svoju želju da vozim Hondu na 2 točka, a zeleo sam... pa sam bar ovu vanbrodsku imao... sad imam sećanja samo...

Tico je mladji, još može ispraviti...

ossa

Prekjuče odrađen servis, mirno da prezimi ovih par meseci, pa Jovo nanovo. Nisam valjda jedini ostao na "maloj" Hondi. Moram ostaviti kocku i kurvanje da uštedim za Yamahu.  :pije: da budem aktuelan i po tom pitanjcu.

šajzika

Neki dan sam imao dvojbu i presudila je logika i zdrav razum.
Kod nas u EU  :rofl2:  :rofl2:  :rofl2:  do 20 ks ne moras imati nikakva osiguranja , camac trajno registriras, sam nosaš motor gdje hoces, nije skupo odrzavanje i realno kolko ga ja eksploatiram cak mi je i on previse.

Ta tvoja Honda izgleda kao iz trgovine, uzivaj u tome i koristi.
Audentes fortuna iuvat

ossa

Bila je iz trgovine pre 3 godine...  :thumbsup: