Honda

Autor Tićo, Studeni 20, 2012, 16:53:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ma pusti te price Marijo ide...Marijo je i za bicikl izvalio žetona skoro za solidan čamac i motor  :rofl2: :rofl2: Realno bez žetona nema brzine...to mi ovako pada ujutro na prvu  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

:uf: skupi su ti hobiji, ali bez njih u životu ne ide, šta ćemo drugo kad to volemo, dobro da nam bolje i ljepše polovice ne čitaju postove, kisele bi juhe jeli za ručkove

Gremlin

Svi smo mi u stvari još uvek deca, samo naše "igračke" za starije dečake dosta skupo koštaju...

:stripii:

maverick

Citat: nekinho  u Siječanj 17, 2022, 13:34:51
:uf: skupi su ti hobiji, ali bez njih u životu ne ide, šta ćemo drugo kad to volemo, dobro da nam bolje i ljepše polovice ne čitaju postove, kisele bi juhe jeli za ručkove
Pecanje, nautika kompletno...biciklizam...ništa od toga ne bih imao da gospodja ne dijeli slične strasti samnom...pošto se ona brine o financijama u kuci ,vise manje zna za svaki euro koji je potrošen za te stvari. Ja sam valjda jedan od rijetkih koji je kupio manji motor nego je gospođa htjela...isto je s biciklizmom...Mislim ne čita forum ali moram i ovako javno nekad da pohvalim svog bračnog druga  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Gentlmenski i muški… :clap2:

Rap

Evo SMT kapa koja ti se svidja,trosi ko Yamaha 40/60

ali ne mozes se vidjeti kao u ovoj :stripii:

marina1983

Impeler ulje usput i malo osvezenje

šajzika

Uvatilo ti se smeca na osovinu :hi:
S čime si farbao?
Audentes fortuna iuvat

marina1983

Orginalni hondin  lak postoji u dve nijanse cena za komad
13 e

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

mossi

Jel se može tom bojom farbati Yamaha?

:rofl2: :uf: :stripii: :stripii:

marina1983

Ima i orginalnih sprejeva za jamahu cini mi se u 3 ili 4 nijanse pa valja pogoditi pravu.
Za neke korekcije i osvezenja odlicna stvar.

šajzika

A postojanost?
Kao u reklami, lak za kosu :stripii:
Audentes fortuna iuvat

marina1983

Čizma mi u sobi , nisam primetio da se vec ljušti , znaci da je postojan .  :stripii:
Ma drzi to lepo samo mora da se matira valjano pre farbanja.
Ma da sam dosao  u iskusenje da je celu ispoliram i ostavim čistu u  aluminijum bez farbanja .

šajzika

I mislio sam si da si onaj kvazi majstor koji kaze da se parket ne lakira, drvo treba da diše :stripii:

Meni je ljepse ipak ovako izlakirano

Sve u svemu, nisam znao da ima tih "originala" tako za kupit.

Poznam neke momke koji imaju s tim problema :stripii: (s petom i farbanjem, da me neko krivo ne shvati)

Audentes fortuna iuvat