XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ajmo malo iz pocetka...s ima li netko da koristi xzogu i da njom radi s glavama od 6 do recimo 25 gr
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

domba

Ja sa Mambom bacam uglavnom u tom rasponu gramaza, vise mi se ni neda hvalit ju, toliko je dobra  :thefinger:

Rap

Radim ja s Jap style 30 gramcem,zasto?

maverick

Zato sto sam slomio legend elite i trazim nesto u tom rasponu...domba moraces doci da malo isprobamo taj stap
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

domba

Citat: maverick  u Siječanj 06, 2014, 20:47:50
Zato sto sam slomio legend elite i trazim nesto u tom rasponu...domba moraces doci da malo isprobamo taj stap
Može, ovaj tjedan sam slobodan popodne pa kad budes htio javi!

Lomnica_city

Kako si uspeo? Mnogo je LE-ova puklo, za proslu godinu je izasao novi model (jesi njega slomio ili 2011/2012 model), pa se sad ocekuje manje lomova jer je sad gornji deo od SC V karbona a ne kao na prvom od SC VII, a donji deo je ostao isti...

maverick

udario u camac mojom greskom je pukao...jbg

Ive

Imaš i Blastina,jeftiniji je ca. 500-600kn od zmije..
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

kawasaki

stize meni Blastino sutra  pa ce da probamo :hi:
Brzi od Bolena.

MIKA

al je zmija bolja. osjetljivija je od blastina. jbg blastino je malo jaci...
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Ive

Kako kome šta odgovara za njegov način pecanja..ali EVA na tim xzogama je  :icon_puke_r: :icon_puke_r:

maverick

Zasto to mislis, cak mislim da je malo i postojanija nego onu koju sam imao i imam na handmade stapovima

Ive

Jako osjetljiva im je ta što stavljaju EVA..e sada tko hoće priznati!? Lako i brzo se troši,pogotovo kada se štap često koristi.Mislim da je Lomnica to već jednom spomenuo i to stoji.Kontam da je kud i kamo bolja opcija xzoga sa plutenom drškom e to je onda to.Recimo na Sportexu je Eva nešto bolja.

Lomnica_city

Zavisi do serije, ja sam imao priliku da izobrcem po rukama par razlicitih serija izgleda, posto su jedne imale hologram a druge ne, bez holograma dosta meksa eva, koja se lako kruni, i kicma omasena kod vodjica, sa hologramom 30% tvrdja eva i kicma pogodjena!? Ne znam da li ima istine u pricama o uvozu blankova pa naknadnom sklapanju, ne znam zasto nijedna Madjarska koju sam video nema hologram a sve Malezijske (direktno, sve su one Malezijske) imaju hologram, razlike postoje...

A problem sa plutanim rukohvatom je sto ga nemaju svi blankovi, Maverick lepo rece da 100gr JA-S njemu predstavlja jedinu Xzogu koja mu odgovara, isto vazi i za mene (da ima Blastino od 9ft pa...), a ona ne postoji u varijanti Mastery i tome slicno sa plutom, samo eva...

Ive

Eva je inače jeftiniji od pluta(Kratkotrajniji) tako da...