XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

Dakle, ono što sam označio kao navod (italik slovima) nisam rekao ja, već distributer Xzoge za Australiju na jednom forumu...

http://fishwrecked.com/forum/more-xzoga-field-test-photos-just-time-christmas-merry-christmas-and-happy-new-year

Ja sam samo proverao da li je istina da je brend registrovan u Japanu... :hi:
       Nema više divljeg bučka. :no:

MIKA

danas sam sa mambom izvukao granu sa cca 10m dubine bez ikakvog problema.
steta sta nije bila riba  :toothy2:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Greys

Bilo kako bilo, završna obrada je žešća bruka, provjereno

Rap

Zbog loše  završne ne lovi smukija,ha  :pottytrain2:

kawasaki

na lion forceu nije tako losa cak kao na nekima  :hi:
Brzi od Bolena.

Greys

Citat: Rap  u Siječanj 12, 2014, 20:15:45
Haha, naravno da lovi, i jaaaaako lijepo. Loša završna dolje kod end kape, i kod haltera onaj ''brončani'' prsten nije naj pričvršćen, ali se sve sredilo, naravno.

maverick

Koliko para toliko muzike... :stripii: ali dobri su to stapeki...mada ima sad i jeftinijih u istom ili slicnom razredu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Nebi ga mjenjao, mališa sluša i kuca kako treba. Nevidim mu zamjenu

Rap

Moglo je i bez toga prstena ali ajd malo šminke.Ne zamaram se toliko obradom.Ne kupujem da prodajem već da mi služi.Kad ode dolazi novi.Razmišljam,ma koliko se kudili ili hvalili štapovi rijetko je koji dočekao umirovljenje kod prvog vlasnika;nekada to nije bilo tako.

Greys

I ja sam kupio, kao i gotovo sve do sada od pribora, da služi, i ne štedim, jer nije mene kupio već ja njega (barem za štapove i role). Lion Force je ozbiljna igračka, i vrijedi svake uložene pare

MIKA

¸ja znam da za ove pare koje sam dao za mambu nisam mogo kupit bolji stap  :occasion14:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

TopMix

Nedavno sam sa mambom izvukao smudja od oko 6kg. Dubina je bila oko 7m, a udario je na daljini od preko 20m od camca. Iako je orkin shed bio zasecen  na ledjima i nataknut na vrh udice radi zastite od kacenja, ne prejaka kontra je bila dovoljna da kacenje bude optimalno.
Osetljiv za malu gramazu (7-10gr), dovoljno ostar za dobru kontru u datim uslovima, dovoljno elastican da amortizuje svaki pokusaj smudja da se oslobodi udice, a i dovoljno jak da smudja od 6kg izdigne sa dna i dovuce do camca, bez ikakvih problema.
Namenio sam ga prvenstveno za dubine do 7-8m sa protokom gde je max.tezina glave 18gr. A to je otprilike 90% mog pecanja.

Rap

Blankovi su iz Japana (zato stoji Japan u potpisu) a slaže se u Maleziji.Radi kao manja manufaktura od nekoliko ljudi.  :hi:

kova

Alija

Citat: Greys  u Siječanj 12, 2014, 20:23:31
Citat: Rap  u Siječanj 12, 2014, 20:15:45
Haha, naravno da lovi, i jaaaaako lijepo. Loša završna dolje kod end kape, i kod haltera onaj ''brončani'' prsten nije naj pričvršćen, ali se sve sredilo, naravno.

kako Hauba veli CD lovi sam .... zoga lovi SVE,a bome ima i zakačkicu za kopču ili udicu  :ok: