XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

koste910

Imas Xzogu u Ljubljani, radnja se nalazi na Rudniku vlasnik je (koliko se secam) Marko.
Pozanimaj se malo po Slovenackim forumima, znam da se nalazi na Jurckovoj cesti, vlasnik je covek koji je maksimalno posvecen morskom ribolovu tako da mu je i asortiman vise orjentisan na morski ribolov, mada mi je jos pre dve godine pricao (zajedno smo gledali listu) da moze da naruci bilo koj model.

podunavac

Prijatelji treba mi savet oko kupovine Xzoge.
Treba mi štap dužine oko 2,7m, najviše koristim Jig glave 10-30g i glavinjare 15-30g na Dunavu.
Ne znam koja bi mi gramaža više odgovarala 60g ili 100g...
Proćitah tu u temi da su im naznačene gramaže malo preuveličane kao i kod drugih marki štapova ali opet bih vole da mi kaže neko ko lično ima Xzogu 60 i 100g dužine oko 2,6-2,7m
hvala :)
Buuu, tata se udario čekićem po prstu.
A što ti plačeš kad se on udario?
Pa u početku sam se smejao... :D

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Rap

Rap

Citat: Dr.Motte  u Siječanj 19, 2014, 09:16:46
Posudim od kuma štap da i ja isprobam čari Xzoge...rezultat vidite na slici...
Glava 30g, 9 cm silikonac, zabačaj od 15 m i samo kvrc! Zabacio sam 50 puta prije toga!
Kad me nije šlag strefio...štap novi, bio na vodi par puta.
Samo da podsjetim kako nema garancije na Xzogu a cijene štapova svi znamo..
Doktore,jesi riješio popravak?Koji je na kraju uzrok?

Dr.Motte

Još ništa za sada. Kontaktirao sam uvoznika u Split međutim sam zakasnio par dana - narudžba već krenula a iduća je kroz nekoliko mjeseci..
Ali, čovjek je rekao da će vidjeti što može učiniti da dobijem vrh i ranije.

Čak je i prije kontakta sa mnom, poslao mail sa slikom slomljene Zoge (obavijestio ga je netko sa foruma o slomljenom štapu) u tvornicu i interesirao se o garanciji ali je dobio klasičan odgovor o krivici ribolovca.

Čak mi je i pročitao mail na engleskom što su mu odgovorili. Uglavnom, preko telefona je čovjek zvučao izrazito fer i korektan i zainteresiran da riješi problem na što bezbolniji način. Rasplet ću javiti oko 15.03. kada bi trebao dobiti štapove pa ću javiti kako je prošlo.

Mudri

Eto a ja u nedjelju izvukao granu iz dunava da me ruka bolila,skoro smo se odsenkavali,mambica se savijala do bola,namjerno sam to radio da vidim kako se savija,galant 10 libri je jedva izdržao,već mi se u ručki savijala,tako da ovi koji misle da je mambica slaba,nisu u pravu,mislim da je matori Kajman dao najbolje objašnjenje,tu se vjerovatno ne radi o grešci na štapu,jer opet ponavljam pukla bi na prvom pecanju ili na prvih par zabaca,a ne nakon" nekoliko#...

maverick

Ima li netko da je isprobao takadum taka pi 7525
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

maverick

Ponovili se ja i kolega...

Rap

maverick

Da ova sa snimke 150 gr

Greys

Što reći nakon što sam gledao štapove na ''suvo'', dečki, ekipa ovakav video očekujem i od vas  :ok:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom