XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Alija

ti se ne računaju,sami se i kupe  :thumbsup:

Lomnica_city

Citat: Alija  u Veljača 26, 2014, 21:57:24
Citat: maverick  u Veljača 26, 2014, 19:45:21
I mislim da u skorije vrijeme sve xzoge idu gore s cijenom...ne znam razlog ali ih kazu dizu cjenovno di zasluzuju  :stripii: znaci malo su probili trziste i sad bi kruha preko nasih ledja ...

...kume oni su za nas slatkovodne napravili ONAKO ,malo da imaju i to pokriveno.
Inače omjer cjena kvaliteta je bio nesrazmjeran...jedan naš rodbilder,kad je gledo moju Zogu (među prvima kod nas,ako ne i prva  :icon_biggrin: ) reko je da je neki od poznatih nam brandova bila bi minimalno duplo skuplja  :takoje:

Jel ti rekao zbog cega? Nijedna nije ono super uradjena, u najboljem slucaju naici ce se na dosta viska laka na sprovodnicima i malo aljkavo vezane provodnike (meni vrsna bezi mm udesno), u gorem slucaju kriv trn, dosta kriv blank, lose utisnut bedz Xzoga u evu (ispada), razliciti stepeni cvrstoce eve, na 1 stapu 2 klase meksa nego na drugom, isti model...

Danas sam gledao 2 stapa za soma, 120gr ET Spin Blade Lukas & Kovac, malo kriv blank, malo krivi provodnici, onda uzmem Shimano Nexave, prav, provodnici skoro savrseno pravi, oba kostaju 70-ak €, upola kao vecina Xzoga (od nekih su i preko 3x jeftiniji)...

Greys

Šuška se da izlazi novi ''podbrend'' Xzoge, sa daleko višim cjenovnim rangom.

Rap

Izasao je,cijene od 300 eurica

Greys

Sad samo očekujemo marketinški boom, a onda 2015-ta u znaku novog brenda

Rap

Citat: maverick  u Veljača 26, 2014, 19:45:21
I mislim da u skorije vrijeme sve xzoge idu gore s cijenom...ne znam razlog ali ih kazu dizu cjenovno di zasluzuju  :stripii: znaci malo su probili trziste i sad bi kruha preko nasih ledja ...
Ne znam odakle podatak ali za sada nije u planu.Što se tiće novog brenda malo si izguglaj Gawas i dobit ćeš odgovor za novi brand.

alexdja

Nema puno informacija na guglu... :dontknow:

Ono što sam našao, par štapova od 1.8 do 2m i neki petodelni... :sha:
       Nema više divljeg bučka. :no:

kajman

Citat: maverick  u Veljača 26, 2014, 19:57:01
A gle kakve ribe lovis takvo slovo...ja sam počeo sa PI...a moj kum sa.... jer vise vole G..(uzice). :stripii: a ti sad vidi gdje ces  :stripii:

Sve si to lepo napisao samo ne rece koji je Fi

Greys

Nečujem komentare, ako ste ga probali, kakav je Taka PI? Maverick, jes' ga testirao?

maverick

Najveca riba bajkos od kile  :stripii: tako da...cekamo da malo posao stane i dodje toplije vrijeme  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Znaci bolji fajter neg smuđ iste težine  :laughing7:
Samo nek je posla, taman ce svi lovostaji zavrsit, i onda deres  :icon_thumright:

maverick

Štap je kupljen za ciljani lov soma u rijetkim trenutcima...glave do 100 gr...glavinjare, kasike...za manje je imam neke druge komplete tako da samo da malo zagrije pa ce da ga testiramo kako dolikuje  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Da malo osvježim temu, vezano za Lion Force 2.44cm, 12-50grama. Odradio sam cijelu zimu, jig iz čamca. Uhvatio lijepe količine ribe, u uvjetima gdje sam radio sa glavama od 10grama do 80grama. Ovo sa 80grama, najčešća dubina 10ak metara, jak protok, također sam lijepo kačio smuđeve. Štap je to vrlo lijepo odradio.

No, za vobler mi nije legao.

maverick

Ma svidjao mi se taj lav....a onu taka pi nikakako da prosetam da vidim sta kazu somici....

Batica

Da ja nesto napisem. Od Janura meseca pecam sa Lione 50g, upisao sa smudjevima od 8kg 7kg...dosta do 3kg i saranom od 4kg.Bacao glave do 50g i glavinjare do 50g. Uparen sa Rarenijum ci4 5000.Sada je ususkan u sosku i ceka bolja vremena :D. Zamenili ga bay caster120g i blac cat 180g. Sada samo som.