XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Imaš opciju na stranici da bude na engleskom, a i imaš u opciji Chrome translate, da ti prevede na stranicu na koju želiš

maverick

Taka g 90 je duzine 9 i tezine 275 gr....a taka pi su...

Model    Length    Type    Sec.    PTF action    PE NO    MaxDrag    BestDrag    Jig Wt.    Tip Dia.    Butt Dia.    Graphite    
     Taka-Pi 7523    7' 5"    S    2    FAST    PE 3    7 KG    3-4 KG    Max 150g    2.30mm    10.50mm    99%    
     Taka-Pi 7525    7' 5"    S    2    FAST+    PE 5    10 KG    4-6 KG    Max 250g    2.60mm    12.28mm    99%    
     Taka-Pi 7708    7' 7"    S    2    FAST+    PE 8    20 KG    8-12 KG    Max 450g    3.00mm    14.00mm    99%    
     Taka-Pi 7710    7' 7"    S    2    FAST+    PE 10    25 KG    10-15 KG    Max 600g    3.33mm    14.99mm    99%    
     Taka-Pi 7626    7' 6"    S    2    FAST+    PE 6    15KG    6-10KG    Max 0g    2.80 mm    12.50 mm    99%    

Kod proizvodjaca se vidi razlika u opremi, duzinama, tezinama....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

Bem ih u stranicu,jedva sam našo neki kratež,kad ono cjena prava sitnica 360 eura,pa jesu li ti Mađaroni popizdili....

maverick

I mislim da u skorije vrijeme sve xzoge idu gore s cijenom...ne znam razlog ali ih kazu dizu cjenovno di zasluzuju  :stripii: znaci malo su probili trziste i sad bi kruha preko nasih ledja ...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

He he to mi je drago,znači da cjena mojoj mambici raste,to ti dođe ko ulaganje u dionice....ako je mambica ovako dobra onda jedva čekam da uzmem u ruke taj neki taka..... koje god slovo bilo iza...

maverick

A gle kakve ribe lovis takvo slovo...ja sam počeo sa PI...a moj kum sa.... jer vise vole G..(uzice). :stripii: a ti sad vidi gdje ces  :stripii:

rj

mudri je bezopasan ribolovac  :pottytrain1: snajperista  :thefinger:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

NJemu onda treba xzoga D...(ečkić)  :stripii:

rj

pustit će mo mačka na njega ...sidro ...capppp...nek vesla :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

TonyC

protreso sam danas taj Pi na suho , neznam sta da kazem , ako nebude dobar za izbijat somove , bit ce dobar za izbijat bubrege !  :crutch:                        :stripii:

Mudri

Citat: rj  u Veljača 26, 2014, 20:04:41
mudri je bezopasan ribolovac  :pottytrain1: snajperista  :thefinger:

Idući put dobijaš baksuziju sa ricinusovim uljem kao dodatak,čekaj čekaj doće i vrijeme kad ni ti više nebudeš mogao zavezat kopču bez snajpera,samo kad se sjetim mog pokojnog Darka Kube ,kad smo bacali zajedno,on otkine i samo mi pruži štap i kaže veži ja ne vidim,nisam mogao to zamisliti,a sada u svakoj radioni po dvoje okica da se ne izgube slučajno i nekoliko u čamcu....

Alija

Citat: maverick  u Veljača 26, 2014, 19:45:21
I mislim da u skorije vrijeme sve xzoge idu gore s cijenom...ne znam razlog ali ih kazu dizu cjenovno di zasluzuju  :stripii: znaci malo su probili trziste i sad bi kruha preko nasih ledja ...

...kume oni su za nas slatkovodne napravili ONAKO ,malo da imaju i to pokriveno.
Inače omjer cjena kvaliteta je bio nesrazmjeran...jedan naš rodbilder,kad je gledo moju Zogu (među prvima kod nas,ako ne i prva  :icon_biggrin: ) reko je da je neki od poznatih nam brandova bila bi minimalno duplo skuplja  :takoje:

maverick

Sve to stoji...ali narod je gladan...a oni bi sad kad su nas zarazili...uzeli i ovih zadnjih sto kunica  :stripii:

Alija

Gladan narod sa Zogom jest će ribu ...ovi sa ostalim brandovima i dalje će biti gladni  :icon_biggrin:

maverick

Ma imaju i oni sto love sami....