XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

m1lorad

Juce sam kupio stap  XZoga LFS 80 240cm 12-50g.Stap juce izvadjen samo iz kutije da se pregleda i pogleda.Jutros sam montirao masinicu na njega , provukao strunu kroz karike , i uhvatio strunu rukom da probam kako se stap ponasa i izgleda pri blagom savijanju.Pri drugom BLAGOM , znaci NE NAGLOM cimanju , stap je pukao kod druge karike kao staklo...5 min sam stajao nepomicno i nisam mogao da verujem sta se desilo.Dobro je sto mi se ovo isto nije desilo negde na vodi.Odneo sam stap na reklamaciju , jer za isti nisam dobio garanciju nikakvu , inace kupljen je nov u prodavnici u Novom Sadu.Cisto sumnjam da cu dobiti novi , ali eto da podelim to sa vama sta mi se desilo,i da pitam da li znate za neka slicna iskustva.Pozdrav

Batica

Dobices nov deo, ako imas racun. Sa tim stapom pecam malo manje od dve god i nikakavih problema

maverick

Pregledom se lako utvrdi kako je stap pukao pa bi ti trebali priznati garanciju, inace nisam cuo da su xzoge pucale na takav nacin i sigurno je posrijedi neko transportno ostecenje ili tvornicko pri izradi. Kontaktiraj uvoznika i objasni situaciju, cisto sumnjam da ti nece izaci u susret  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

Ko ti je držao strunu ,ili si ti povlačio strunu prema sebi,ako si ga savijao prema sebi,normalno je da pukne ako se savijao pod 90 stupnjeva,da si stavio neki uteg ili zakačio špagu za nešto mislim da nebi pukla

m1lorad

Ne znam , ali znam samo da i dalje ne verujem sta mi se desilo ... Vec duze vreme zelim da uzmem ovaj stap i ovo da mi se desi.Strunu sam drzao sam, ali nije ni priblizno doslo do pravog ugla na vrhu stapa dok sam ga testirao , trzaj sam napravio kao pri blagoj kontri , i mislim da bi mi se isto desilo i da sam izasao na reku .A recite mi kako ce oni da izvrse ekspertizu stapa da moze sa sigurnoscu da se zna do kakve greske je doslo ?

mario123

Nije to do tebe sigurno ja svaki stap testiram tako i nije puko nijedan do sada.To je greska u stapu i mos ga j.....Nije ni prvi ni zadnji koji će nekom tako pukniti.

kawasaki

isto tako je meni pukao Greys x flite sa dozivotnom garancijom  :uf:
Brzi od Bolena.

kajman

Mavirick setio sam se  :stripii:

XZoga
Protiv gubljenja ribe,
kidanja varalica
i nerviranja

maverick

Aaaaa matori perverznjak  :stripii:  :stripii:  :stripii:  :notworthy:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rsimon4

Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

kajman

maverick

Onaj gore video sto je matori okačio je za prave dečke , iskusne ribolovce , naviknute na teske izazove koje priroda stavlja pred nas, no znajuci da jedan dio posjetilaca foruma ima i nekih gay skolonosti red je da i njima prisutimo jedan momački snimak  :stripii: vec ce se pronaci sami  :stripii:

kajman

Pa u pesmi se lepo cuje< joga na cara >  :icon_biggrin:
E sad, sta dodje na sta? 
Uostalom, za pravog muskarca ne postoje predrasude  :stripii: :stripii: :stripii:

kajman

Nego setih se jednog vica apropo ovih asocijacija.......
Dosla baba kod doktora i kaze mu imam velike probleme sa gasovima malo malo pa pustam gasove, ali interesantno doktore nista se ne cuje niti se oseca neki neprijatni miris.
-O.K. kaze doktor evo vam ovi lekovi pa dodjite sa sedam dana.
Dodje baba za sedam dana i kaze doktoru popila sam lekove ali gasovi me i dalje muce ali zanimljivo poceli su da se osecaju i neprijatni mirisi.
-O.K. kaze doktor nos smo sredili sada samo jos usi  :rofl2:

ps