XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Zloba123

Ipak sam se odlucio na xzogu jap style s 85MH2 260cm 60g

Lomnica_city

Citat: Zloba123  u Studeni 25, 2014, 21:32:32
Nisam nizak..190 sam..Pa dobro,tako pise..do 60 grama akcija Xzoga Jap Style S.. A stradic ima 10-50 grama i 15-60 grama..to sto govoris,kazes za stradica ?

Ne pise sigurno akcija, jer se ona ne obelezava gramazom nego slovima, jednim ili celom recju, a oba ta Stradica su meni losiji izbor, ovaj slabiji pitanje moze li 25gr u jezeru ako je iole dublje, na reci nekako i moze...

Zloba123

Ne,ne..tako pise kod ovog momka na piku sto prodaje stap a ne na stapu. Narucio sam xzogu jap style s 85MH2  260CM 60G.. Pa kako bude :-)

Lomnica_city

Uzmi posle neki Shimano oko 2,7m pa pogledaj da li je radna duzina uopste veca (i dodaj jos koji cent za Stradic), ja sam svoj Avid, koji ima skoro istu duzinu rukohvata kao skoro sve Xzoge na 8,5ft koje sam video, poredio sa Antaresom od 3m, razlika je bila svega 6-7cm!!!

Zloba123

Sad sam se cuo s drugum..nema xzoge ni jap ni nekih drugih..tek ce biti za 2-3 mjeseca. I dalje imam stradica za 100eura..2,77 10-50 il 15-60...ne znam dal da cekam xzogu il da to kupim...

Lomnica_city

Ustedi onda pola tih para i kupi Savagear MPP Spin 90gr 9ft, prejako je oznacen i realno bi bilo 15-60gr, ostar i brz za dzig smudja, ali ima (malo) duse da moze da drzi borbenu stuku da ne spadne, ili zabaci laksi vobler, leptir... Vrlo dobro balansiran i udoban za pecanje, nema problem sa halterom, nema predug rukohvat za svoju duzinu i tb, vrlo dobar stap za 50€.

Zloba123

A ne svidja mi se taj stap nesto. Xzoga nece doci u Carpologiju prije februara..mozda se strpiti pa uzeti "lion force" ili "mastery-mastery elite" Shimano stradic mi se svidja posle xzoge..pa sad stvarno ne znam sta da uradim. Imam sad shimano hyperloop ax 20-50  3m..zato bi nesto bolje :)

Batica

Lion force ima i sada u Carpologiji u svim gramazama

Zloba123

A kakav je Jap Style s 85MH2 ?
Pa bas je ovaj drug juce bio i javio mi..kaze nemaju ni jedan Xzoga stap.
On je iz Bijeljine..radi s njima.

TopMix

mastery elite jako zanimljiv štap, a ima ga u Carpologiji u Novom Sadu (ili bar proveri telefonom)

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

Zloba123

Da li neko ima,zna kakav je stap Xzoga shitenno seiryuu 262cm do 60g ?

kawasaki

Zloba pitaj Kajmana on ti ima sve te Xzoge sto je vidljivo po forumima!
Ima i najvise iskustva s godinama.  :stripii: :hi: :uf:
Cudi me da se vec nejavi.  :toothy9:
Brzi od Bolena.

maverick

Nula bodova...matori se vratio na D.A.M   :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Zloba123

Jest..citao sam D.A.M stapovi..to je sad krenuo,nema mi sta reci od xzogama,mozda covjeka vise ne interesuju :-) :-)