XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ossa

Jel imaš fotografije štapa, koliko ima karika i kojeg su prečnika? Pretpostavljam alkonajt bsvag ...
Naidju krize, drukcije grize...

Brus

Evo malo podataka:
Ova XZoga Mastery 8' 100gr je izuzetno oštar i brz štap.
Opremljen je sa Fuji halterom i 8 Fuji Alconite vođica (7 dvostopalnih i vršna).
Težina štapa je svega 210gr.
Balans kao i kod svake XZoge perfektan.
Radna dužina štapa (od stope mašinice do vršne vođice) je 202cm
Dužina celokupnog rukohvata je 57cm.
Dužina donjeg rukohvata od stope mašinice do kraja end kape je 43cm.
Dužina gornjeg rukohvata od stope mašinice 14cm.

Pošto nemam fotke evo videa sa ovogodišnjim upisom. Bovanski smuđić na prvi zabačaj. Najlepši mogući početak kalendarske sezone. Videćeš malo štap. Ja sam ga upario sa Caldiom 3000 koja je legla kao dupe na nošu. Komplet je ukupno težak 460gr.

http://www.youtube.com/watch?v=cnL68cVz_gs&feature=youtu.be

raso

Jel štap izgleda ovako

i koliko taj štap košta kod vas u Srbiji

raso

Jbg mislio sam na black mambu

alexdja

Pa Mambe su oko 190€ i 200€, a ovaj Mastery oko 165€...
       Nema više divljeg bučka. :no:

DarioK

uh bas mi ta mamba 8` 12-25 lb zapela za oko... :be happy:

simba

..............jučer mi netko slomio štap ,možda slučajno ali teško popravljivo ,treba mi nešto što lakše do 150 E vrića za jiganje na Dravi

kawasaki

kakve su vodilice na black mambi i koliko i kojeg promjera? to bi nam mogao g Kajman nesto reci?  :hello2: :hello2:
Brzi od Bolena.

kajman

Citat: kawasaki  u Siječanj 06, 2013, 14:08:35
kakve su vodilice na black mambi i koliko i kojeg promjera? to bi nam mogao g Kajman nesto reci?  :hello2: :hello2:

Vodjice su siroke, a mozda je to mana jer struna kroz njih landara pa nisam bas precizan kod kontre - :brushteeth:

kawasaki

ma  nek se one ne lede lako  :thumbsup:

a ostali dojam stapa  :-\
Brzi od Bolena.

rj

Citat: kajman  u Siječanj 09, 2013, 10:29:45
Citat: kawasaki  u Siječanj 06, 2013, 14:08:35

Vodjice su siroke, a mozda je to mana jer struna kroz njih landara pa nisam bas precizan kod kontre - :brushteeth:

matori ko ti uvalio te falš udice  :blob8:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kajman

Te udice mi stigle iz Nis, inace te udice su sportske i nisu pravljenje za hvatanje riba vec samo za brojanje udaraca! Napad, kontra, otpade. Jedan nula za mene. Napad-  kontra - otpade! Dva nula za mene! hehehehehhee

ossa

Zavisi pod kojim su uglovima smuđevi grupisani  :laughing7:
Naidju krize, drukcije grize...

kajman

Da, da, da,.ugao pod kojim povlacis je veoma bitna stvar ako je pogresan onda silikonca nudis mnogo manjem broju smudjeva.. inace ovde na filmicu lovim velikim CD BR 3m 50g /original NZ kao sto je isti takav i Lomunac upravo kupio/ Twin Power 4000FA i struna P.Blinker Carbon x Dinamic a sed je veliki PB Attraktor .