XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kajman

Prvo
Diaflash blizu uz Antares, pa te rotkvice i A..... veze jedan s drugim nemaju!
I evo ti ga sad
........ prekjuce probao stap B akcije, 80gr navodno a ne moze sa glavom 22gr fish da zakuca smudja od pola kila u 15-16m dubine)!
Znao sam, nije Jig stap hahahahahahahaha
Ajde, pa ja onolike ribetine na moru ukucavao rukom i to najlonom sa dubine od 30m a ne mogu stapom pa kakav god da je???? Uostalom, kako alasi na Dunavu pre pojave stapova ukucavase i izbuckase onolike somove rukom????
Garant je tajna u konusu prsta na ruci neko ima A akciju neko B a neko C akciju,  ali opet i oni sa manjim konusom prsta ukucavaju nestoooo tuuuuuuu ne stimaaaaaa
Maverick, ma sam cu da se banujem HEHEHEHEHHEHEHEHE

Lomnica_city

Drugo je voda koja ima jaku struju, a drugo je jezero, izvlacio sam smudjeve iz Bovna sa 15+m prekjuce istim otporom na stapu kao kad sam onomad onog od 3kg na Moravi, sa 1,5+m dubine!!
Moze se pretpostaviti i kakva je kontra na toj dubini i otporu vode, nije to tako prosto kao sto se misli niti jedno isto vazi za sve vode...

rj

CD BR 15-50  neki dan usporedio provodnik manje (moj štap) i original ...dva različita štapa  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kajman

Kume pa to pokusavam da objasnim, pitaj augentalera, grejsa i onog finog momka -zlatara jbg. zaboravih ime tom momku sramota me........o utiscima kada su uzeli u ruku moj originalni CD BR. Original ima spiralnu podrsku nad plastom ovaj drugi nema........razlika je u sekcijama ali duga je to prica pozabavicu se samo malo da dodjem do lufta u poslu.

rj

ebiga ja sam nostalgičar ne zanimaju me now concepti  :toothy9: više sam za klasiku

kajman

Potpuno te razumem zasto klasika.......
Omatorio, a i secer ti skocio pa ne smes da bockas odpozadi zato sto je slatko!! hahahahahahaha

rj

i tu sam naebo ..žena (nova) opet trudna 2 mj  :blob8:

Stepa

Mala xzoga još dobro udara,još mi u ušima kad si ga tuko i psovao šta napravi da jednom kupuješ pelene a drugom cigarete :toothy12: u svakom slučaju ČESTITKE OD SRCA :icon_thumright: :icon_thumright:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

kajman

Citat: rj  u Prosinac 11, 2013, 09:47:02
i tu sam naebo ..žena (nova) opet trudna 2 mj  :blob8:

E jesi Car, ako more, da si mi Ti ziv i zdrav i zena i decica.... 'ebes sve ostalo JEDNOM SE ZIVI !

rj

i drugi žive  :icon_king: i drugi ebu  :love4: al samo ja pravim djecu  :blob8:  :angry4:  :angry5:

MIKA

Citat: Stepa  u Prosinac 11, 2013, 10:05:18
Mala xzoga još dobro udara,još mi u ušima kad si ga tuko i psovao šta napravi da jednom kupuješ pelene a drugom cigarete :toothy12: u svakom slučaju ČESTITKE OD SRCA :icon_thumright: :icon_thumright:
ovo je za puknut os smijeha  :alas: u svako slucaju cestitke  :icon_thumright:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Kugla

Rj čestitke i neka je sretno, živi i zdravi bili!  :occasion14:

TopMix

RJ, nemoj da se sekiras. Sad imas kome da ostavljas stapove, a kad kupujes nov nek te ne grize savest   :thumbsup: :thumbsup:

Greys

Zadnjih dana radim sa Xzogom Lion Force, glavama 50grama, doooobar protok, dubina. Štap zakucava u smuđeve bez imalo pardona. Baš mi je sjeo. :icon_thumright:

Kugla

To je najvažnije kad ono što si kupio legne baš kako si zamišljao, onda se osječaš i sigurnije i bolje i lakše pecaš!  :icon_thumright: